reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja przymusowo musiałam się ewakuować bo mi net w pracy wysiadł:cool: zbieram się do spanka ale coś mi się oczy nie kleją:szok::rofl2: chyba myśl o urlopie i malowaniu mnie za bardzo rozprasza:-D
Monia dobrze, że mu zapobiegawczo zapodałaś ja też tak zawsze robię tak dla własnego świętego spokoju;-) wiem, że nie zaszkodzi a może pomóc:tak: mam nadzieję, że jutro już nie będzie śladu po zalążku choróbska:tak:

reklama
Maciuś jeszcze śpi w dzień?
witam u nas niby ciepło bo prawie 8st alr słońca nie ma i wiatr wieje...MAteusz niby lepiej ale kaszle i katek jest leki te co wczoraj :tak:na 10.30 idę do lekarza bo potrzebuję dla Oli do przedszkola zaswiadczenie że ma astmę to powiem odrazu żeby go przebadał:tak: w przedszkolu mam dziś logopedę z Olą i konsultacje z wychowawcą więc Mati pojedzie do babci a wieczorem Ola do dentysty:happy2:

bo kilka dni temu mówiła że ją ząbek boli spojrzałam no i jest dziura....a że D miał na dziś umówioną wizytę a ona chce jechac więc ją wezmę żeby jej to zobaczyła czy trzeba robic czy nie....

Witam i ja:-) oczywiście z kawką a raczej jej resztkami:-D zaraz jadę do leroya po farbę i chyba się wezmę za robotę;-) pogoda taka jak u Moni czyli nieciekawa:baffled:

Aneta co będziesz malowac i na jaki kolorek???
ja już o kawcę dawno zapomniałam teraz piję czerwoną herbatę ale musiała bym się za jakąs robotę wziąsc i pobawic się z Mateuszkiem...

Aneta ma natchnienie na sypialnie. U nas ladnie, nawet wiatr mniejszy niz wczoraj.
Mialam sie kiedys pytac o drzemki... Czy dzieciaczki w przedszkolu w 1 grupie lezakuja? Jak radza sobie te, ktore w domu juz drzemki nie maja?

Tak, Justyna dobrze pisze będę malować sypialnie:tak: a kolory natchnięta Agulkowymi paskami chce sobie ścianę z oknem właśnie na takowe paski pierdyknąć kolor mniej więcej beż, capucino i błękit i jedną ścianę całą w beżu:tak: zobaczymy co mi ztego wyjdzie:baffled::szok::-D
Justyna wiesz co jest najśmieszniejsze, że Tuśki w domu za żadne skarby świata nie zagonisz na drzemkę już chyba przeszło ponad rok czasu, a w przedszkolu elegancko przebiera się piżamkę, myk na leżaczek i zaraz jej nie ma:-D

reklama
Do góry