reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak, Justyna dobrze pisze będę malować sypialnie:tak: a kolory natchnięta Agulkowymi paskami chce sobie ścianę z oknem właśnie na takowe paski pierdyknąć kolor mniej więcej beż, capucino i błękit i jedną ścianę całą w beżu:tak: zobaczymy co mi ztego wyjdzie:baffled::szok::-D
Justyna wiesz co jest najśmieszniejsze, że Tuśki w domu za żadne skarby świata nie zagonisz na drzemkę już chyba przeszło ponad rok czasu, a w przedszkolu elegancko przebiera się piżamkę, myk na leżaczek i zaraz jej nie ma:-D

:-D:-D:-D

Witam.

Justa ze spaniem w przedszkolu jak u Anety tzn tuski, młody w domu nie spi a w przedszkolu prawie zawsze

Monia to nie fajnie że Ola ma dziurki............... ale dobrze, że idziesz do dentysty z nia. Ja musze w końcu moją gwizde na kontrole zapisać i Adaśka też.

Majandra super że Maciuś juz poszedł do przedszkola

U nas piekna pogoda, słonecznie, mało wietrznie i cipławo.

trzymajcie kciuki w piatek, bo ide na rozmowę. ;-)

reklama
witam!!!

ale mam dzis ruchy!!! dobrze, ze malo roboty, bo nie wydolilalbym ;)

Mialam sie kiedys pytac o drzemki... Czy dzieciaczki w przedszkolu w 1 grupie lezakuja? Jak radza sobie te, ktore w domu juz drzemki nie maja?

Julitka nie spi. a radzimy sobie tak, ze wczesnie chodzi spac, np.ok.19, gdy wstaje po 6rano

Tak, Justyna dobrze pisze będę malować sypialnie:tak: a kolory natchnięta Agulkowymi paskami chce sobie ścianę z oknem właśnie na takowe paski pierdyknąć kolor mniej więcej beż, capucino i błękit i jedną ścianę całą w beżu:tak: zobaczymy co mi ztego wyjdzie:baffled::szok::-D

fajowo. kolezanka ma tak zrobiona kuchnie i ladnie to wyglada

jjeku, my musimy w koncu lazienke umalolwac, bo nam zostala!!!!

Agus, tam ta rozmowa?

Anetka, jakim cudem wcisnal do skrzynki, skoror to polecony byl? a podpis?

Agulka a o której w piątek mam zaciskać kciukasy?
Donuś ja to mam takiego listonosza artystę, że jak mnie nie ma w domu a polecony mieści się do ksrzynki to wrzuca a autograf za mnie składa;-) umowa nie dotyczy tylko pism jakiś urzędowych czy cuś;-) o tak żebym na pocztę nie musiała potem latać:-)

witam!!!

ale mam dzis ruchy!!! dobrze, ze malo roboty, bo nie wydolilalbym ;)

Julitka nie spi. a radzimy sobie tak, ze wczesnie chodzi spac, np.ok.19, gdy wstaje po 6rano

fajowo. kolezanka ma tak zrobiona kuchnie i ladnie to wyglada

jjeku, my musimy w koncu lazienke umalolwac, bo nam zostala!!!!

Agus, tam ta rozmowa?

Anetka, jakim cudem wcisnal do skrzynki, skoror to polecony byl? a podpis?

słonko, nie tam, w innym miejscu.
Tam .......... ;-) to dopiero papiery zbieram, bo potrzebne jest tez zaświadczenie lekarza medycyny pracy.:szok:
Po jaki h** to nie wiem, takie badania powinny byc kiedy sie do roboty dostanie a nie kiedy się składa papiery....... no ale kombinuje by móc złożyc te papierzyska
Agulka a o której w piątek mam zaciskać kciukasy?
Donuś ja to mam takiego listonosza artystę, że jak mnie nie ma w domu a polecony mieści się do ksrzynki to wrzuca a autograf za mnie składa;-) umowa nie dotyczy tylko pism jakiś urzędowych czy cuś;-) o tak żebym na pocztę nie musiała potem latać:-)

o Ty cwaniaro;-)

o 11:00

OK, Agus, bedziemy trzymac kciukasy

kurcze, czeka mnie dzis chyba mycie i sprzatanie samochodu. jejku, czy wam tez sie tak szybko brudzi????

tesciu mial napompowac niunce kola w rowerze, bo obiecalalm dzis nauke jazdy. juz sie boje:szok:

Witam się! Dotarłam wreszcie :-)

Agulka i jak???

Wiosna u nas dziś przepiękna była. Byłam na budowie i w szkole złożyć papiery chłopców :)

Cieszę się że Maciuś już zdrowy, szkoda tylko że z guzem musiał iść do przedszkola ;-)

O! dentysta! Muszę i ja z chłopcami iść!

reklama
Ja zaraz uciekam na Usta Usta a pozniej palulu bo jutro wstaje o 5.30.
Dobrej nocki.

I co powiesz na to że Julka urodziła w 7 miesiącu i w "korytku" leżał duży bobas w pieluszce ........ żadnych problemów z oddychaniem normalny noworodek chyba trochę przesadzili z tym 7 miesiącem ciąży:rofl::rofl:
OK, Agus, bedziemy trzymac kciukasy

kurcze, czeka mnie dzis chyba mycie i sprzatanie samochodu. jejku, czy wam tez sie tak szybko brudzi????

tesciu mial napompowac niunce kola w rowerze, bo obiecalalm dzis nauke jazdy. juz sie boje:szok:
i jak nauka??
Co do samochodu to nie pytaj ja dzisiaj jak wkładałam młodego przed pracą do samochodu to się cała wybrudziłam:zawstydzona/y:

Agulka gdzie byłaś na rozmowie ? bo przeoczyłam?

Anetka jak malowanie?

Monia jak wizyta u dentysty Olki?

Aneczka
witamy po długiej absencji miło że wróciłaś . Jak coś jest dobrego tzn godnego polecania jakieś wakacje to podsyłaj nazwy hoteli i krajów gdzie warto ???? z jaki biurami współpracujecie ?

Majandra kupiłaś w końcu wiosenne butki Maciusiowi bo wiem że się wybierałaś? a jaka w ogóle pogoda u Was? bo u Nas niby słoneczko ale wiatr daje w kość brrrrr aż ciarki przechodzą

Justyna
a jak Ty w sprawie pracy też działasz? Załatwiłaś już przedszkole na wrzesień dla Mateuszka ? bo u nas dopiero lista w maju będzie wywieszona

Ostatnia edycja:
Do góry