reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Paweł miał ospe jak miał 2,5 roku, teraz licze ze Łukasz złapie, zaprowadzam intensywnie Minisie zeby złapała od razu a nie dopiero od Łukasza :)

Ja wasów nie mam ale mam kredki do malowania po twarzy to nas stosownie upieksze na 16ta :) A mój Adam ma, nawet i brode ma :)

Witam się i wreszcie i ja:-) malowanie zajęło mi 2 dni i dumna jestem bo poraz pierwszy w życiu sama to robiłam i nawet mi się udało:-D wczoraj za to sprzątałam, o niby tylko malowanie sypialni, a syf w całym domu:wściekła/y: dzisiaj byłam z młodą po butki i hulajnoge, bo nazbierała do skarbonki:tak: i tak jakoś leci mi ten urlop, a czasu na wszystko brak:baffled: do tego dziś się żyć odechciewa bo szaro buro, leje i zimno:wściekła/y:
Majandra głowa do góry, będzie dobrze:tak: wyrobisz się:tak: trzymam kciuki;-)
Monia jak Olusia?
Agulka dzięki kochana, ze chociaż Ty za mną zatęskniłaś:-)
Justa podziwiam za zacięcie w szukaniu pracy i trzymam kciukasy aby jak najszybciej coś się znalazło:tak:

witam!

moi sie pluskaja, ja mam chwilke wolnego, ale jeszcze podlogi czekaja...

dzis byl moj pierwszy raz...kierowana samochodem z przyczepka. do przodu bez prblemu, ale cofanie to ejdnak czarna magia dla mnie

zmienilismy dzis opony, przez ten snieg, to kolejek na wulkanizacji nie bylo:-D

Monia, jak Ola?

Aga, ale sie wczulas w pozegnanie mistrza!

jutro do Lublina na urodzinki

Ja wasów nie mam ale mam kredki do malowania po twarzy to nas stosownie upieksze na 16ta :) A mój Adam ma, nawet i brode ma :)

jak an Adama przystalo :-D

Zdołowana jestem. Nie dość, że nie idzie mi tak jak się planowałam, to jeszcze taka ładna pogoda, a ja sama w domu siedzę :-:)-:)-:)-:)-(

kobieto, zdecyduj sie, albo chcesz pisac, albo miec harmider w domu;-)

reklama
Do góry