reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia jak Olusia?

Monia, jak Ola?
oj cały dzień była kiepska gorączka mimo 3 dawek paracetamolu była 39,2 nic a nic nie chciała spadac i główka bolała pół dnia przespała a cały przeleżała...wieczorem pojechałam do apteki i kupiłam Nurofen Forte i po podaniu go i robieniu okładów na nóżki po 1h gorączka spadła do 37:tak:i mam nadzieje że już nie wróci a kysz a kysz...
za to Mati miał dziś energii za dwoje jakis niewyżyty był :-Dnadal słyszę go że coś tam gada u góry zamiast spac:sorry2:
Donuś wow podziwiam ja bym chyba nie dała rady z przyczepką:dry:udanych urodzinek jutro życzę;-)
Aneta czekamy na fotki sypialni:tak::-pa jaka hulajnogę kupiłas Natalce?

U Pawełka właśnie tak zaczęła się szkarlatyna, nie żebym Cię chciała straszyć, ale:
Miał wysoką, trudno zbijalną gorączkę bez innych objawów, narzekał na ból brzucha i głowy. Po 1,5 doby pojawiła się wysypka, do tego żywo czerowne gardło...

U Pawełka właśnie tak zaczęła się szkarlatyna, nie żebym Cię chciała straszyć, ale:
Miał wysoką, trudno zbijalną gorączkę bez innych objawów, narzekał na ból brzucha i głowy. Po 1,5 doby pojawiła się wysypka, do tego żywo czerowne gardło...
uuuu żeby u nas to jednak nie była szkarlatyna ............trzymajcie mocno kciuki żeby jjutro juz gorączki nie było

równie dobrze może to być jakiś wirus który Ola zwalczy i jutro czy pojutrze już po chorobie nie bedzie śladu.
O szkarlatynie napisałam bo akurat nas ostatnio trafiła...

Witam w słoneczną niedzielę:-)
Monia jak Olusia dzisiaj? A hulajnoge kupiliśmy najzwyklejszą za 40zł w promocji na trzech kółeczkach żeby narazie nauczyła się o co kaman a potem pomyślimy o czymś konkretniejszym;-)

reklama
Do góry