reklama
a spi w dzien?
zegraek, chyba do tylu
nie spi za dnia a zegarek do przodu:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Monia jak Olusia?
oj cały dzień była kiepska gorączka mimo 3 dawek paracetamolu była 39,2 nic a nic nie chciała spadac i główka bolała pół dnia przespała a cały przeleżała...wieczorem pojechałam do apteki i kupiłam Nurofen Forte i po podaniu go i robieniu okładów na nóżki po 1h gorączka spadła do 37Monia, jak Ola?

za to Mati miał dziś energii za dwoje jakis niewyżyty był

Donuś wow podziwiam ja bym chyba nie dała rady z przyczepką

Aneta czekamy na fotki sypialni

AsiaKC
Just mama
U Pawełka właśnie tak zaczęła się szkarlatyna, nie żebym Cię chciała straszyć, ale:
Miał wysoką, trudno zbijalną gorączkę bez innych objawów, narzekał na ból brzucha i głowy. Po 1,5 doby pojawiła się wysypka, do tego żywo czerowne gardło...
Miał wysoką, trudno zbijalną gorączkę bez innych objawów, narzekał na ból brzucha i głowy. Po 1,5 doby pojawiła się wysypka, do tego żywo czerowne gardło...
monia_l
Wrześniowe mamy'07
uuuu żeby u nas to jednak nie była szkarlatyna ............trzymajcie mocno kciuki żeby jjutro juz gorączki nie byłoU Pawełka właśnie tak zaczęła się szkarlatyna, nie żebym Cię chciała straszyć, ale:
Witam w słoneczną niedzielę:-)
Monia jak Olusia dzisiaj? A hulajnoge kupiliśmy najzwyklejszą za 40zł w promocji na trzech kółeczkach żeby narazie nauczyła się o co kaman a potem pomyślimy o czymś konkretniejszym;-)
Monia jak Olusia dzisiaj? A hulajnoge kupiliśmy najzwyklejszą za 40zł w promocji na trzech kółeczkach żeby narazie nauczyła się o co kaman a potem pomyślimy o czymś konkretniejszym;-)
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
....
Ostatnia edycja:
Podziel się: