reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

oj u nas pięknie i siedzimy w domku...Ola rano znów wstała z gorączką dałam syrop i spadła ale podejrzewam że jak tylko przestanie to wróci:wściekła/y:jak jutro rano znów będzie to idźiemy do lekarza zamiast do przedszkola:sorry::-(
ja chyba jednak skorzystam z pięknej pogody i pójdę sama z Mateuszem a Ola zostanie z D;-)
MAJANDRA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:-):-):-)

reklama
Majandra również i od nas 100lat i jeszcze trochę dłużej:-)

My właśnie wróciliśmy ze spacerku, młoda śmigała na hulajnodze i podrodze zaliczyliśmy goferki:-) zmykam posprzątać po obiedzie i moze pogramy z M w karty;-)

U nas też dziś pieknie
Bylismy u rodziców na kawce, obiadku i kawce;-)
Przywizłam tez spro ciuchów ze starego domku więc w tym tygodniu będe walczyć z wystawianiem

Majandra 100 lat, szczęścia, cierpliowsci,miłości chłopaków, obronienia się i znalezienia wymarzonej pracy

monia i jak Ola?

Majandra wpadłam specjalnie z życzeniami dla Ciebie wszystkiego naj naj naj-lepszego z okazji 18-nastych;-) urodzin

Wszystkiego najlepszego! :-D Niech Ci idzie praca lekko, strona za stroną, niech zmiana pracy też Ci pójdzie lekko i niech Twoje chłopaki bedą grzeczne i dbają o Ciebie! :tak:

O Agulka ja też powoli wzięłam się za allegro;-) jutro kńczy mi się jedna aukcja kurteczki którą kupiłam za 5zł na lumpie a już kosztuje 13,50:szok: i mam 13 obserwujących:szok: ciekawe za ile się skończy:confused2: a pozatym dopadł mnie dół, wyje i mam wszystkiego serdecznie dość, a M mi jeszcze śrube dokręcił i łzy lecą ach szkoda gadać:cool:

reklama
Aneta z kurteczką super:-)a z humorem gorzej:-(co się stało?

ja godzinę temu spanikowałam już myślałam że Ola zdrowieje a tu naglę słyszę płacz,lecę do góry Ola płacze cała rozpalona i mówi że głowa i szyja ją boli a temp 39,5:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale na szczęscie sytuacja opanowana gorączka powoli spada i ból ustąpił jutro na 100%idziemy do lekarza....

Do góry