reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia Zrrówka dla Oli, pomoże jej ten antybiotyk, bo i tyak za długo juz się męczyła

No i do nas dotarła szkarlatyna, w maluchach dzis Pani mówiła że maja dwoje dzieci i myslałay że Adas tez załapał do nie było go wczoraj i przedwczoraj w przedszkolu. A kyszzzzzzzzzzzzzzzz

reklama
Monia zdrówka dla Oleńki:tak:
Donuś właśnie nie miałam gdzie specjalnie stuknąć:eek: to wyglądało jakby pękły zresztą jak wzięłam je do ręki to to kółko normalnie mi się rozsypało w łapach:eek: dziwne:eek:
Agulka oby szkarlatyna nie dotarła do Was:no:

A ja już po zakupach. Musiałam się wybrać do l'eclerca bo trzeba było wybrać punkty z karty i młoda jest bogatsza o nową lalkę i puzzle;-) sosik się dusi na kuchence a ja się biorę za sprzątanie:tak:

witam!

kobietki, ja nie dowidze, ale......zebym nie widziala ani jednego posta od wczorajszego poludnia????????????????????????// SKANDAL!

Agus, kolczyki wczoraj poszly:-)

ale trudno mi dzis bylo Julitke dobudzic, tak sie dziecku smacznie spalo....

zrobilam sobie salatke z czosnkiem, oj bede pachniala:szok:

dzis widze, jak sie nos przyzwyczaja do zapachu uztywanego przez dluzszy czas. dzis po raz pierwszy od jesieni uzylam swiezych, lekkich perfum, bo przez zime stosuje slodkie. tych slodkich juz nic na sobie nie czulam, a te mi caly czas draznia nozdrza

co u was babeczki?

Witam i ja :-)
Mateusz jeszcze śpi a Ola ,,sprząta "swój pokój;-)ja też bym musiała sie wziąsc za jakies większe wiosenne porządki;-)
za oknem piękna wiosna oby już tak było i ani trochę zimniej .......

Witam się o poranku i ja:-) szkoda tylko, ze z pracy:crazy: oczywiście nie obyło się rano bez płaczu Tuśki i wielkiej rozpaczy, ze ja jadę:-(

To i ja witam ze śniadankiem

Adas był dzielny na pobraniu krwi:-)

U nas chłodnawo, brak słońca i jakos zimno zawiewa

Donuś własnie odebrałam przesyłke, są sliczne , dziękuję. Prosze jeszcze dane bym mogła dokończyc transakcje;-)
Adasia też wczoraj nie mogłam dobudzić.............jak nigdy 7:30 a on jeszcze chrapał:szok: ale to dzięki pogodzie i że może wybiegac się

majandra a jak Maciuś? Lepiej sypia? tzn dłużej?

reklama
Dzień dobry
U Nas wszystko po staremu praca dom sprzątnie jakiś spacerek i tak leci tydzień za tygodniem ..............

Monia zdrówka dla Olki
Anecia jak w pracy po przerwie???
Majandra miłego pisania, weny twórczej życzę
Donkat coś dzisiaj z tym spaniem faktycznie nie tak, mój młody tez nie chciał wstać i marudził . Najpierw w nocy o 2 się obudził i wędrował do łazienki na siusiu potem przyszedł do Nas do łóżka i się wiercił a rano płacz "ja chcę spać..."

Agulka badanie krwi to profilaktycznie czy coś się dzieje? Pytam bo w sumie mój młody tez miał kiedyś początki anemii i tak się zastanawiam czy sprawdzać coś na własną rękę czy jak nic się nie dzieje to odpuścić?

A nie wiem czy wam pisałam o takiej szczepionce doustnej Broncho-vaxom mój młody brał i ja jestem zadowolona bo na razie "odpukać w nie malowane żeby nie zapeszyć " ale jest ok i nawet jak był katarek to 3-dni i po sprawie a tak to odrazu oskrzela miał zawalone.
Tą szczepionkę podaje się 10 dni później 20 dni przerwy i tak przez 3 miesiące.

Do góry