reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta, bylas w koncu na tych zakupach?

u nas tez piekna pogoda!!! az milo! w pracy mamy cieplutko. i co, chyba trzeba bedzie sie jednak wziac za okna:baffled:

mógłby byc dzis piatek...

Iza, niby sie dzieciom nie powinno dawac grzybow, ale Julitka wlasnie jak byla mala to bardzo, bardzo chciala grzyby jak robilismy zapiekani. smakowaly jej. etraz nie chce tknac ani grzybow lesnych ani pieczarek, wiec automatycznie nie je.

reklama
Tak w przelocie...oglądałyście kiedykolwiek program Pyszne 25 na TVN style? U mnie właśnie leci. Omar ma szlaban na bajki więc ogląda co leci czekając na obiad. O wszystko mnie pyta. Co to jest, co ona robi, jak to smakuje, co to znaczy. Czyżby rósł mi prawdziwy szef Kuchni?

Hej hej

Ja tak na chwile

Co do wiązania butów u Nas królują rzepy:zawstydzona/y::-p Bo cała nauka skończyła się na tym ".....że to jest głupie"

Co do grzybów to ja młodemu nie daję no chyba że w jakiejś pizzy są albo w jakimś daniu pieczarki jako dodatek to nie wyciągam ale to raczej sporadycznie zresztą on twierdzi ze nie lubi ale w pizzy zajada. Ogólnie rzecz biorąc na pieczarki przymykam oczy ale leśnych nie podaję mu i wolę by na razie nie jadł za to ja uwielbiam :-):-)

Iza młody taki szef kuchni to po mamusi :-)

Donkat napisałaś że się zwinęłaś z zebrania szybciej ale co tam ciekawego mówili będzie dobrze?

witam

uuuufff, ostatni dzien pracy, faaajnie!!

jutro mamy miec gosci, musze na zakupy skoczyc i wziac sie do roboty

Tak w przelocie...oglądałyście kiedykolwiek program Pyszne 25 na TVN style? U mnie właśnie leci. Omar ma szlaban na bajki więc ogląda co leci czekając na obiad. O wszystko mnie pyta. Co to jest, co ona robi, jak to smakuje, co to znaczy. Czyżby rósł mi prawdziwy szef Kuchni?

ja nie ogladalam, ale Julitka nie wykazuje zadnego zainteresowania kucharezniem. oglada na swoim kanale cos o gotowaniu, to jakos nigdy nie bylo zapału. widac, ze u Omarka wyglada to calkiem inaczej

Agus, Monia, jak wasze dziewczyny w szkole? daja rade z nauka?

Nuska, ano debatowalismy jak sprzedac zalegajace towary, jakie widzimy wady w funkcjonowaniu firmy, jak to naprawic. okazalo sie, ze mielismy sporo uwag do szefow i zamaist oni nam je prawic, to bylo an odwrot

Donkat moja Ola ogólnie radzi sobie dobrze w szkole nie ma problemów no jedynie pisac by mogła ładniej i więcej chęci do odrabiania lekcji
Iza nie widziałam nigdy tego programu a jeśli chodzi o kucharzenie to moje dzieciaczki chętnie kucharzą jak tylko mają zgodę od mamy;-)
a tak wogóle to dzień dobry:-)za oknem piękne słoneczko zapowiada się cieplutki dzień :-)

Dzień dobry w ten piękny słoneczny poranek a może już przedpołudnie.
Ja już zdążyłam uzupełnić księgowość, zdenerwować się podczas rozmowy telefonicznej z zusem i uzupełnić tony ich formularzy. Pracowity poranek.
Cieszy mnie że mój szefuncio przejawia zainteresowanie kucharzeniem ale gdyby on jadł cokolwiek... pomagać bardzo lubi ale niestety nic z tych rzeczy nie chce jeść :baffled: a naleśniki z pieczarkami chciałam mu wczoraj dać, oczywiście nie zjadł, wolał pustego naleśnika. Zjadł aż 2 szt (wynik niezjedzenia obiadu w przedszkolu).

Donuś JEST JUŻ PIĄTEK!!

reklama
Do góry