reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas tez brzydko, wiatr i podapuje, bleee
My opony mamy juz z glowy,bo S kupi w koncu(po 2 latach przyczajki) 2kpl. felg i byl zalozyc opony wiec teraz juz sam bedzie przekrecal kola jak przyjdzie potrzeba,bo tak bylo latanie i cudowanie jak zjechal,a wszystko bylo zapchane.

Iza jak to rozumiec,ze ze wzgledu na Twoj stan?? nie moze dostac kropelek,bo w ciazy jestes??:eek:

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Monia z kawki i ja skorzystam, tak sie do mnie uśmiecha... :-D
Co do wygranej w totka to akurat u mnie w temacie bo mi sie śniło że wygrałam 13 mln. I tak sobie już przemyślałam jak to powiem rodzince i co z kasa zrobię. Okazało sie że 3 mln to z zamkniętymi oczami się rozejdą. Wiec jakbym teraz wygrała 1 mln to byłabym strasznie rozczarowana.

A z innej beczki. Właśnie się dowiedziałam że firma z której się zwolniłam sprzedała sieć swoich sklepów. Ludzie ida na bruk. wszyscy dowiedzieli się wczoraj wieczorem, nie wiem czy od prezesów czy z plotek bo dzis już wszystko jest w gazetach. Jestem w szoku a z drugiej strony to mnie nie dziwi bo już raz tak było. Około 100 osób z internetu dowiedziało sie że część firmy sprzedana i wszyscy chodzili na rozmowy z prezesami i dostawali wypowiedzenia. Ja bylam w grupie tych "szczęśliwców" co została. Byłam wtedy w pierwszych tygodniach ciąży a stres zrobił swoje. Od razu byłam na zwolnieniu i łykałam tabletki podtrzymujące ciążę. Ech współczuje ludziom, którzy to po raz kolejny przechodzą.

widac, ze coraz ciezej z praca, kurde, co to będzie?? ja dziękuje, tak sie dowiedziec z dnia na dzien, ze nie mam pracy:szok:

zapomnialam wam powiedziec, ze wczoraj napatrzylam sie na "mojego" Lewandowskiego:-):-) na meczu.

Witam wieczorowo:-) dzień zwariowany bo z młodą w domu;-) rano pojechałam na zakupy tak zeby na czas jej choroby miec wszystko zaplanowane;-) młoda miała dziś 38 ale teraz czeka na swoje koniki pony i odpukać gorączki nie widać:tak: gardło miała rano mega czerwone:szok: natarłam ją maścią, zawinęłam w szalik i faszerowałam neo anginem i już jakby lepiej:tak: sama zreszta mówi, ze już ją tak nie boli:-) także mam nadzieję, ze rozejdzie się jakos łagodnie:sorry:
Nuśka inhalacje, inhalacje i jeszcze raz inhalacje to moja jedyna rada:tak:
Iza nie kumam czemu dwie domięśniowe?:eek:
Aga jak zupa?
Dobrze, że mi o tych oponach przypomniałyście muszę jutro M pogonić żeby mi zmienił:tak:

reklama
Iza jak to rozumiec,ze ze wzgledu na Twoj stan?? nie moze dostac kropelek,bo w ciazy jestes??:eek:

Tak dokładnie. Lekarka z pielęgniarką nazwały szczepionkę doustną "żywą" i że takiej nie mogą podać Omarowi..
W sumie w internecie poszperałam i tylko znalazłam że nie daje się szczepionek doustnych na polio gdy matka jest w ciąży. Nie znalazłam przyczyny.

Hmmm ale to dziwne bo kobietę w ciąży można zaszczepić przeciwko polio

Ostatnia edycja:
Do góry