monia_l
Wrześniowe mamy'07
niby nie daleko , bo 12km ale ogólnie rzadko się widujemya daleko mieszkasz od Szymonka? moze ebdziesz mogla czesciej go wynosic;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
niby nie daleko , bo 12km ale ogólnie rzadko się widujemya daleko mieszkasz od Szymonka? moze ebdziesz mogla czesciej go wynosic;-)
oj bardzo bym chciała gorzej tylko że D nie chce:-(ale mam taką nadzieję że jeszcze uda mi się go kiedyś przekonac bo jeśli miało by byc to teraz bym nie chciała tylko najwcześniej za 3 lata;-) a Szymonek czuje się dobrze:-)jeśli chodzi o leczenie to chyba będzie musiał jeździc na kontrole do kilku lekarzy no i jeszcze rechabilitacja go czeka ale to z powodu złamanego obojczyka przy porodzie.Monia jak czytam twoje posty to nachodzi mnie taka refleksja ,że chyba strasznie Ci się chce jeszcze jednego dziecka ;-), a Szymonek już dobrze się czuje ? Czy jeszcze będzie musiał być jakoś leczony?

Donkat z tym pisaniem to raczej nie przez leworęczność , trzeba tego pilnować bo to może być pierwsza oznaka tego ,że dziecko będzie miało problem z dysleksją , ale w tym wieku jest to jeszcze normalne moja Zuzka pisze tak samo czyli wspak ,albo litery na zasadzie szklanego odbicia
.
a więc sie pomyliłam bo od południa sypie i sypie że jest więcej śniegu noż wczoraj

W piątek przelałam kase na drugie konto i jeszcze ich nie maa o 13 na być narożnik i musze za niego facetowi zapłącić, mam nadziję, że dojdzie do tego czasu, bo musze jeszcze do miasta po nie jechać
i jak... udało się??
Nuśka to super że wesele udane, co do starości to nie jesteście z Donuska samemówią że na starośc człowiek potrzebuje mniej snu a ja potrzebuję WIĘCEJ
![]()
Widocznie to nie starość
Iza no wąłśnie czemu Ty ciągle cos gotujesz????????????/
Gotuję bo jeść coś trzeba![]()
Monia, ja uwielbiam takie niedziele, bo zdarzaja nam sie naprawde rzadko i pewnie dlatego.a wtedy, jak jestesmy calla trojka razem, to mamy czas na zabawy, przytulaski, rozmowy... Nazywamy to "szczęsliwa rodzinka".
wczoraj spedzilam duzo czasu z Julitka na "pracowaniu", czyli rysowalysmy, kolorowalysmy, pracowalysmy w zeszytach-pisanie cyferek i literek.
nie wiem, moze to jest spowodowane tym, ze Julitka jest leworeczna, ale onama tendecje do pisania odwortnie, t zn nie od lewej do prawej, tylko od prawej do lewej i wychodza jej wyrazy "wspak", a brzuszki literek czy cyferek tez stawia z drugiej strony kreski, niz byc powinno![]()
odpowiedź negatywna musiał by miec większe zarobki na umowie
![]()

bo inaczej nie zacznę funkcjonować

ogromne gratulacje dla Omara:-)
Donkat i jak po kawce przestałas ziewac?
odpowiedź negatywna musiał by miec większe zarobki na umowie
![]()
A tak na zakończenie miałam dodac że faktycznie miałam święta. jestem Tatarką i obchodzimy święta muzułmańskie, stąd maraton po rodzince i trzydniowe biesiadowanie![]()

a i jeszcze umowa niby miał podpisaną na 10 lat tyle że te 10 lat kończy się za 7 miesięcy