reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia jak czytam twoje posty to nachodzi mnie taka refleksja ,że chyba strasznie Ci się chce jeszcze jednego dziecka ;-), a Szymonek już dobrze się czuje ? Czy jeszcze będzie musiał być jakoś leczony?
oj bardzo bym chciała gorzej tylko że D nie chce:-(ale mam taką nadzieję że jeszcze uda mi się go kiedyś przekonac bo jeśli miało by byc to teraz bym nie chciała tylko najwcześniej za 3 lata;-) a Szymonek czuje się dobrze:-)jeśli chodzi o leczenie to chyba będzie musiał jeździc na kontrole do kilku lekarzy no i jeszcze rechabilitacja go czeka ale to z powodu złamanego obojczyka przy porodzie.

to co oni mieli za szkolenie na meczu ?:-D

Ostatnia edycja:
Donkat z tym pisaniem to raczej nie przez leworęczność , trzeba tego pilnować bo to może być pierwsza oznaka tego ,że dziecko będzie miało problem z dysleksją , ale w tym wieku jest to jeszcze normalne moja Zuzka pisze tak samo czyli wspak ,albo litery na zasadzie szklanego odbicia

nie mam zbyt duzej widzy na ten teamt, wiec polaczylam to z leworecznoscia. zwracam na to uwage, pilnuje, poprawiam. szkoda mi tylko niunki, bo ona sie cieszy, ze np cos ladnie napisala, a ja sie "czepiam":-D.

Luandzia, a jak tam srpwa pracy? szukalas chyba czegos?
fajne takie odstresowujace "szkolenia", szkoda tylko ze tak daleko trzeba jechac

dziewczyny, pije kawkę!!! nie wiem co jest, bo poogda niby OK, spalam dlugo, wstalam bez problemu, a balaam sie, ze połknę chłopaków w pracy, tak ziewałam. smiałąm się, ze kolega do ciastek, ktore przywiozl, dosypal srodka nasennego

Donkat i jak po kawce przestałas ziewac?

ja cos dziś pisałam że u nas sniegu nie ma:dry::cool:a więc sie pomyliłam bo od południa sypie i sypie że jest więcej śniegu noż wczoraj:baffled:
trzymajcie kciuki teraz;-)D jest w banku bo chcemy wziąsc pożyczkę nie dużo bo 5tyś ale żeby pospłacac opłaty ,kupic opony i wogóle wyjsc na prostą :cool:

I zleciał cały dzionek nie wiem nawet kiedy. Musze zwolnić i nie mam na to czasu :baffled:

W piątek przelałam kase na drugie konto i jeszcze ich nie ma:wściekła/y::wściekła/y: a o 13 na być narożnik i musze za niego facetowi zapłącić, mam nadziję, że dojdzie do tego czasu, bo musze jeszcze do miasta po nie jechać:wściekła/y::wściekła/y:

i jak... udało się??
Nuśka to super że wesele udane, co do starości to nie jesteście z Donuska same:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mówią że na starośc człowiek potrzebuje mniej snu a ja potrzebuję WIĘCEJ:sorry2:

Widocznie to nie starość :-p:-p:-p

Iza no wąłśnie czemu Ty ciągle cos gotujesz????????????/ :sorry2:

Gotuję bo jeść coś trzeba :-D:-D:-D

Monia, ja uwielbiam takie niedziele, bo zdarzaja nam sie naprawde rzadko i pewnie dlatego.a wtedy, jak jestesmy calla trojka razem, to mamy czas na zabawy, przytulaski, rozmowy... Nazywamy to "szczęsliwa rodzinka".

wczoraj spedzilam duzo czasu z Julitka na "pracowaniu", czyli rysowalysmy, kolorowalysmy, pracowalysmy w zeszytach-pisanie cyferek i literek.
nie wiem, moze to jest spowodowane tym, ze Julitka jest leworeczna, ale onama tendecje do pisania odwortnie, t zn nie od lewej do prawej, tylko od prawej do lewej i wychodza jej wyrazy "wspak", a brzuszki literek czy cyferek tez stawia z drugiej strony kreski, niz byc powinno:-p

My tez mamy takie dni i je uwielbiam. Niestety sa zbyt rzadko. A jeśli chodzi o rysowanie i pisanie to zawsze gdy tatuśka nie ma poświęcamy na to sporo czasu. A powiem Wam przy okazji... Pani w przedszkolu powiedziała jeszcze nie oficjalnie że robili dla pięciolatków jakieś testy z programu przygotowawczego do szkoły. Omar wypadł najlepiej!!!!!!!! Dokładnie nie wiem o co chodziło. Może wy wiecie. To jest jakiś program MAC. Nie mam pojęcia co to jest i nic nie znalazłam. Pewnie jeszcze panią dopytamy. Ale musze stwierdzić że czytanie książek i prace z książeczkami dają bardzo dużo.
Aha a miałam napisac że Omar też pisze "lustrzanym odbiciem" nawet miałam założyć mu zeszyt do ćwiczenia cyferek i utrwalania pisowni, ale ciągle coś.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:odpowiedź negatywna musiał by miec większe zarobki na umowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Głowa do góry. Może w innym banku się uda!

A tak na zakończenie miałam dodac że faktycznie miałam święta. jestem Tatarką i obchodzimy święta muzułmańskie, stąd maraton po rodzince i trzydniowe biesiadowanie :-D

Witam o poranku:-)zaraz robie kawke:tak: bo inaczej nie zacznę funkcjonować:no:
Monia teraz banki mają straszne zaostrzenia, niby reklamują przyjdź Ci damy a potem lipa:wściekła/y:
Iza a co to za Święta?Bo ja kompletnie sie na obcych kulturach nie znam:sorry2: ogromne gratulacje dla Omara:-)
Donus Tuśce też się zdarza pisać w odbiciu lustrzanym;-) ale właśnie gdzieś czytałam, że to w tym wieku normalne i nie ma powodu do obaw:tak:
Aga kasa dotarła na czas?
Nuska czekamy na fotki:-)

witam kobietki

wczoraj milo nam minelo popoludnie

Donkat i jak po kawce przestałas ziewac?

przestalam, ale dzis juz ledwo siedze. musze najpeirw cos zjesc, zeby nie pic na pusty zoladek jak mialam w zwyczaju.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:odpowiedź negatywna musiał by miec większe zarobki na umowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj, szkoda Monia.

A tak na zakończenie miałam dodac że faktycznie miałam święta. jestem Tatarką i obchodzimy święta muzułmańskie, stąd maraton po rodzince i trzydniowe biesiadowanie :-D

ooo, ja tak podejrzewalam, ze masz cos wspólnego z Tatarami:-)

a dla Omarka ogromne grarulacje!!!! nie wiem, co to MAC, u nas pani nic o tym nie mowila.

witam ja juz po kawce, śniadaniu i zaraz zabieram się za porządki oglądałam wczorajszą PPD i jakoś mnie tak wzieło ze i ja posprzątam:-D:cool2:
D był jeszcze w innym banku i dziś znów ma tam jechac i mają mu przeliczyc ale szczerze w to wątpie bo na umowie ma chyba najniższą krajową no a dodatkowo mamy hipotekę która nas blokuje:sorry2:a i jeszcze umowa niby miał podpisaną na 10 lat tyle że te 10 lat kończy się za 7 miesięcy
Iza gratulacje dla Omara

reklama
Do góry