Aisza może mieć uczulenie na mleko jak i Omar miał, narazie ma na ryby. Lekarka i pielęgniarki stwierdziły i ja się z nimi zgadzam że żeby nie obciążać małej mam nie jeść produktów mlecznych. Z Omarem przechodziłam piekło i chce tego uniknąć. W zasadzie już jadłam wołowinę, jajka jako dodatek do potraw i oprócz typowych kolkowych objawów nic jej nie było, Dopiero po rybie pojawiła się wysypka.
Zauważyłam też że ma problemy brzuszkowe po jabłkach i od kilku dni ich nie jem :-( i jest mi z tym cięzko bo ja ogólnie bardzo owocowa a szczególnie jabłkowa jestem
W zasadzie po 6 tyg miałam zjeść trochę jogurty żeby sprawdzić tą jej alergię ale się boję bo ma kolki. I tak wieczorami ciągle płacze więc wolę jej już nie męczyć. Jak skończy 3 miesiące wtedy spróbuję.
Zauważyłam też że ma problemy brzuszkowe po jabłkach i od kilku dni ich nie jem :-( i jest mi z tym cięzko bo ja ogólnie bardzo owocowa a szczególnie jabłkowa jestem

W zasadzie po 6 tyg miałam zjeść trochę jogurty żeby sprawdzić tą jej alergię ale się boję bo ma kolki. I tak wieczorami ciągle płacze więc wolę jej już nie męczyć. Jak skończy 3 miesiące wtedy spróbuję.
a problem tkwi w tym że znów od kilku nocy sie posikuje i boi się że u babci też sie posika