reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aisza może mieć uczulenie na mleko jak i Omar miał, narazie ma na ryby. Lekarka i pielęgniarki stwierdziły i ja się z nimi zgadzam że żeby nie obciążać małej mam nie jeść produktów mlecznych. Z Omarem przechodziłam piekło i chce tego uniknąć. W zasadzie już jadłam wołowinę, jajka jako dodatek do potraw i oprócz typowych kolkowych objawów nic jej nie było, Dopiero po rybie pojawiła się wysypka.
Zauważyłam też że ma problemy brzuszkowe po jabłkach i od kilku dni ich nie jem :-( i jest mi z tym cięzko bo ja ogólnie bardzo owocowa a szczególnie jabłkowa jestem :no2:

W zasadzie po 6 tyg miałam zjeść trochę jogurty żeby sprawdzić tą jej alergię ale się boję bo ma kolki. I tak wieczorami ciągle płacze więc wolę jej już nie męczyć. Jak skończy 3 miesiące wtedy spróbuję.

reklama
witam:-)
u nas ferie teoretycznie powinnam miec wiecej czasu na kompa ale tak nie jest. Ola u teściów od soboty dziś po nią jedziemy a jutro zawożę ją do mamy do piątku tam będzie. Mateusz nie chce jechac do nikogo na noc chce byc w domu. Jak babcia przez telefon pytała czy przyjedzie do nie na ferie mówił że nie że tylko na kawę na noc nie:no:a problem tkwi w tym że znów od kilku nocy sie posikuje i boi się że u babci też sie posika :sorry:
u nas coś tam sniegu spadło ale za mało żeby dzieci mogły na sankach jeździc i powolutku coś tam za oknem pruszy

Witam kobietki!!!

Zapomniałam, ze dziś środa popielcowa i zapakowałam sobie mięsko do pracy, na szczęście bijące rano dzwony mnie olśniły:zawstydzona/y:

Wczoraj był P. w domu i uczył Julitkę jeździć na łyżwach na...podwórku:-D:-DNawet jej to szło:tak:

Monia, jaka jest przyczyna posikiwania się Matiego?

Anetka, jak u Was? Nie zasypało całkowicie?

Aguś, co się lenisz i nie piszesz? Justka to samo:tak:

wrrrrrr o godz 18 dowiedziałam się że Omar ma jutro do przedszkola ubrać się na czerwono. Wrrrrrrrrr wczoraj wrzuciłam do prania jego jedyną czerwoną bluzkę i nie wyprałam jeszcze. Wrrrrrrrr
Ale mamuśka wpadła na pomysł i Omar ubierze czarna bluzkę a na wierzch czerwoną podkoszulkę :-D

A poza tym chłopaki byli u lekarza bo Omar od jakiegoś czasu mówił jakby miał kluchy w buzi. Okazało się że ma powiększone migdałki, dostał skierowanie do laryngologa. Adam straszy mnie że może ma przerośnięty migdał i będzie musiał mieć wycięty.:baffled:

reklama
Jestem na bierzaco,ale wracam do domu ok. 18 i juz nic mi sie nie chce. Dodam,ze z pracy wychodze po 12. Cos zamowic, kupic, odebrac mlodego, podpisac, zajzec do majstrow i uffff

Iza szwagierki syn tez mial miec wycinany migdal, tak powiedziala pani pediatra,ale pojechala do Poznania do jakiegos super laryngologa i powiedzial wlasnie to co Majandra napisala

U nas tez przez noc i dzien ladnie pruszylo,ale teraz jest lekko na plusie wiec chwila i po sniegu bedzie.

Majandra jak natchnienie, przyszlo?
Monia masz juz Zosienke u siebie?
Aneta rob 2 podejscie do dentysty,bo dzis bylam z Mateuszem i bez miałknięcia dal sobie zakleic zabek. Ani nie drgnal, dumna jestem,ze szok. Dostal dyplom i podeleczko na mleczaki. Za miesiac mamy przyjsc,bo w drugim zabku jest malutenka dziurka

Do góry