majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Justyna, przyszło wczoraj na chwilkę. Dziś nie dotarło 
Może umówimy się na jutro na wieczorne pogaduchy?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Iza, nie wycina się migdałków takim maluchom, bo odrosną.
Aneta rob 2 podejscie do dentysty,bo dzis bylam z Mateuszem i bez miałknięcia dal sobie zakleic zabek. Ani nie drgnal, dumna jestem,ze szok. Dostal dyplom i podeleczko na mleczaki. Za miesiac mamy przyjsc,bo w drugim zabku jest malutenka dziurka
Witam
Jesli chodzi o wycinanie migdalow to Mateusz mial wycinane we wrzesniu i nie żałuje.pytalam tez oodrosniecie i nasza pani laryngolog powiedziala ze im mniejsze dziecko to moze odrosnac ale Mateusz jest juz w tym wieku ze prawdopodobienstwo odrosniecia jest male. Mateusz miał wycinanynten 3 migdal...
Ja już się boję a jeszcze laryngolog go nie widział. Mój siostrzeniec miał wycinane migdałki, też chyba trzeci, odwiedzałam go w szpitalu. nie widać po nim że cierpiał mocno, był skory do zabaw. Ochoczo opowiadał o tym żel lekarze wyciągnęli mu z nosa kawałek balona.
A tak wogole to od wczoraj cierpie na bol zeba i na przeciwbolowych funkcjonuje jutro bede dzwonic umawiac sie do chirurgicznego wyrwania zeba
Ałć
Aneta rob 2 podejscie do dentysty,bo dzis bylam z Mateuszem i bez miałknięcia dal sobie zakleic zabek. Ani nie drgnal, dumna jestem,ze szok. Dostal dyplom i podeleczko na mleczaki. Za miesiac mamy przyjsc,bo w drugim zabku jest malutenka dziurka

Witam
A tak wogole to od wczoraj cierpie na bol zeba i na przeciwbolowych funkcjonuje jutro bede dzwonic umawiac sie do chirurgicznego wyrwania zeba![]()
Dziś Walentynki? Chociaż raz mam nadzieję że mężuś zapomni bo ja nie mam ochoty ich obchodzić.
Zapomniałam napisać że dziś sie okazało że kartka o czerwonym ubraniu wisiała na tablicy od trzech dni. To mój mężuś zapomniał!! Wrrr. Omarowi nie podobały się 3 bluzki ale poszedł do przedszkola.

a nie Walentego
sporo ludzi dziś przyjeżdża i muszę kazdemu naszykować niespodziankę w pokoju;-) wszędzie wokól mnie serduszka chyba będą mi sie śniły serduszkowe koszmary po nocach

gratulacje dla Matiego za odwagę
ja sie cudów nie spodziewam w trakcie kolejnej wizyty niestety

a pobytu mamy współczuje ja sobie nie wyobrażam żebym teraz miała zamieszkac z moją mamą

naszczęscie jak są jakies zmiany to pani wręcza każdemu rodzicu karteczkę z informacją
Donus smiałaś się, że musze psychicznie sie szykowac na ich wizytę, ale to jest nie do zniesienia ( tzn musze to znieść) ...... tata jest nieinwazyjny ale mama...... ma milnion pomysłów na raz i zmienia co chwilę zdanie, jest strasznie wpływowa szczególnie na jedną swoją kolezankę, co ona powie to święte, mimo, że nie ma racji a nas nie słucha, ale później jak jest cos nie tak to MOJA wina, wrrrrrrrrrrrrrrrr.
My dziś z sąsiadami idziemy na maraton walentynkowy, będą puszczane dwa filmy romantczne a przy tym losowanie fajnych nagród, karnetów, kolacji, biletów........ nie wiem jak 4 godziny wysiedzę na tyłku, no ale korzystam jak mogę, bo taka okazja może dłuuuuuuuuuuuugo sie nie zdarzyć;-)

Odliczaj dni jak więźniowie;-).
.
Iza mój D też nie czyta nic co jest zawieszone na tablicy z ogłoszeniaminaszczęscie jak są jakies zmiany to pani wręcza każdemu rodzicu karteczkę z informacją
![]()

;-)
(Kiedyś już o tym wspominałam ale teraz panie oficjalnie o tym mówiły).

wszyscy troje mamy zęby do leczenia ale chwilowo brak kasy)