reklama
spring
Szczęścia dwa :)
Ja jutro liczę, że na wadze zobaczę -3 kg, pilnuję się ostatnio:-)
Zobaczysz!

patik80
Fanka BB :)
spring Gratki:-):-):-):-):-) Twoje sukcesy motywują do walki
koncia bez litości ten Twój em - tak ćwiczyć Twoją silną wolę toż to przecież tortury
ja bym się złamała
dzielna jesteś:-)
Skarletka pilnuj się pilnuj a jutro będziemy bić BRAWO:-) &&&&&&&&
a ja od razu w lepszym humorze - wczoraj marudziłam że waga stoi w miejscu a dzisiaj pokazało 71,3 kg JUPPPIII:-)

koncia bez litości ten Twój em - tak ćwiczyć Twoją silną wolę toż to przecież tortury
ja bym się złamała
dzielna jesteś:-)Skarletka pilnuj się pilnuj a jutro będziemy bić BRAWO:-) &&&&&&&&
a ja od razu w lepszym humorze - wczoraj marudziłam że waga stoi w miejscu a dzisiaj pokazało 71,3 kg JUPPPIII:-)
K
koncia
Gość
patik, ale ruszyłaś, brawo! Wszyscy mnie tu przeganiają 

patik gratulacje:-)
A ja też mam powody do radości. Zostało mi 2kg do zgubienia. Ostatnio jadłam dużo słodyczy, ale Emek powiedział że schudłam wiec weszłam na wagę a tam 56kg:-) dokładnie nie wiem ile ostatnio ważyłam, ale jak z jakiś miesiąc temu ważyłam się to jakoś koło 58,5 było. No więc brzuszki działają :-)
A ja też mam powody do radości. Zostało mi 2kg do zgubienia. Ostatnio jadłam dużo słodyczy, ale Emek powiedział że schudłam wiec weszłam na wagę a tam 56kg:-) dokładnie nie wiem ile ostatnio ważyłam, ale jak z jakiś miesiąc temu ważyłam się to jakoś koło 58,5 było. No więc brzuszki działają :-)
K
koncia
Gość
patik, ja mam @, więc waga stoi w miejscu, widzę po pierścionkach, że jestem spuchnięta, więc może po @ coś zleci, bo w lustrze wydaje mi się mniej
zaczynam się sobie powoli podobać, tylko przydałoby się jeszcze to ciałko ujędrnić.
zaczynam się sobie powoli podobać, tylko przydałoby się jeszcze to ciałko ujędrnić.reklama
Podziel się:
już tak blisko hi hi a gdzie Wy się podziewacie?
i od tygodnia na nią nie staję, ale po spodniach czuję duży luz