reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

Ewi, dzięki za dietki. Ale mam parę pytań :D (Jeśli do mnie poszedł mail, to nie dostałam) ;p

W tej diecie dla wytrwałych codziennie przez tydzień to samo się je? (Dałoby radę, teraz wcale lepiej nie jadam na ogół :p)
Tylko z tymi godzinami może być ciężko. No i obawiam się efektu jojo, zresztą tego zawsze się obawiam ;p

I jeszcze jedno, ta dieta tygodniowa się przemieszała z tą dłuższą dietą? Bo jest 2x dieta tygodniowa, potem 2x dłuższa dieta i znów dieta tygodniowa, więc się chciałam upewnić :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Koncia wysyłałam diety innej naszej koleżance;) dopiero potem zobaczyłam wiadomość od Ciebie na forum:)
Właśnie regularność posiłków i picie bardzo duzej ilości wody jest bardzo ważne;) może dlatego nie chudniesz bo organizm jak pół dnia nie dostaje żadnego jedzonka to trzyma te komórki tłuszczowe bo wydaje mu się że jest jakis kryzys. A potem jak cos zjesz to szybko odkłada żeby było na potem w razie jakiegoś kolejnego kryzysu;)

W diecie dla wytrwałych jada sie codziennie to samo przez tydzień. W sumie trwa ona 3 tygodnie i kazdy tydzień je się co innego. To co rozpisałam w pierwszych trzech tygodniach. I godziny są w niej bardzo ważne. I szklanka wody co pół godziny plus zero czekogoliwek innego bo efekty szlak trafia. I zero soil, cukru, cytryny. Można zioła. A oprócz wody to jeszcze herbatę oprócz owocowej, colę light, czarna zwykłą kawę. Dlatego ona jest taka trudna bo trzeba trzymać się określonych godzin, porcji i zasad:) Tu masz stronę programu i Ci ludzie na prawdę tak na niej schudli tylko to nie trwa 3 tygodnie a o wiele więcej.Bo potem wprowadza sie bardziej ludzkie diety i jest wyprowadzanie z diety własnie po to żeby efektu jojo nie było. Strona Główna. Chociaż ja kiedys przeszłam te 3 drakonskie tygodnie i potem jeszcze ze dwa inne i waga bardzo mi się niecofneła. Ale to zależy od człowieka.

Diety tygodniowe napisałam do wyboru bo nie wiem co kto lubi;) a ta dłuzsza to jakby ktos nie dał rady jeść 7 dni pod rząd tego samego to rozpisałam na dwie krótsze. W sumie to można sobie mieszać. Trzy dnie jednej po tem trzy dni drugiej itd.

Ostatnia edycja:
coś tam kiedyś czytałam, że w olejach się coś tam spala i to nie zdrowe i oleje na zimno do sałatek tylko... :sorry: to Was oświeciłam.

A M mnie odwiódł od pomysłu z rolkami i ma rację, nie mogę sobie teraz nic złamać, a pewnie by tak było, moje kości są słabe po ciąży i na rolkach nie umiem jeździć :no::-:)-:)-:)-(

Koncia a moze aquaaerobic? tam na pewno nic nie złamiesz;) moze sie z kims zaprzyjaznisz a zajecia czesto sa codziennie w grupach i zawsze mozesz przyjsc w dzien ktory Ci pasuje,a jesli sie wstydzisz to przynajmniej zobaczysz ze wiekszosc wyglada gorzej od Ciebie;)

A ja muszę się pochwalić mój Emek kupił mi wczoraj Slim Coffe i pije razem ze mną, znajoma ostatnio mówiła, że na jej wujka zadziałało zobaczymy i my

reklama
ja tez jestem sceptykiem:-) bo wystarcy przeanalizować skład:-) ale za to w efekt placebo wierzę:-D dlatego jeśli nawet w ten sposób miało zadziałać na wujka to dobrze:-D

Do góry