reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
ja w ramach odchudzania właśnie wciągam milke z orzechami napewno mój organizm zurzyje wiele kalori żeby ją przetrawić zwłaszcza w nocy heh
a odnośnie suplementów to tak jak mi rozwaliło żołądek gooodbye apetite to chyba jeszcze nigdy nic mi tak nie zaszkodziło miałam takie bóle żołądka po tym paskudztwie że myślałam że odjade dopiero teraz powoli przestaje a już miesiąc tego nie pije
za to na przemiane materi polecam bio CLA z zieloną herbata fajnie mi wyregulował sprawy kibelkowe a łykałąm go z 2miesiące może troche dłużej
a odnośnie suplementów to tak jak mi rozwaliło żołądek gooodbye apetite to chyba jeszcze nigdy nic mi tak nie zaszkodziło miałam takie bóle żołądka po tym paskudztwie że myślałam że odjade dopiero teraz powoli przestaje a już miesiąc tego nie pije
za to na przemiane materi polecam bio CLA z zieloną herbata fajnie mi wyregulował sprawy kibelkowe a łykałąm go z 2miesiące może troche dłużej
Ostatnia edycja:
patik80
Fanka BB :)
Ty niedobra!!!!!! a mnie ssie i tylko mineralka pod ręką buuu ale nie złamię się!!!ja w ramach odchudzania właśnie wciągam milke z orzechami napewno mój organizm zurzyje wiele kalori żeby ją przetrawić zwłaszcza w nocy heh
K
koncia
Gość
papcia, na sprawy kibelkowe, to lepiej jakieś produkty pełnoziarniste, kefir, śliwki, a nie produkty apteczne, bo organizm się uzależnia i rozleniwia 
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
może głupie pytanie zadam
można pic czerwoną herbę podczas karmienia piersią? :-)

Podziel się: