reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

reklama
ja w ramach odchudzania właśnie wciągam milke z orzechami napewno mój organizm zurzyje wiele kalori żeby ją przetrawić zwłaszcza w nocy heh
a odnośnie suplementów to tak jak mi rozwaliło żołądek gooodbye apetite to chyba jeszcze nigdy nic mi tak nie zaszkodziło miałam takie bóle żołądka po tym paskudztwie że myślałam że odjade dopiero teraz powoli przestaje a już miesiąc tego nie pije

za to na przemiane materi polecam bio CLA z zieloną herbata fajnie mi wyregulował sprawy kibelkowe a łykałąm go z 2miesiące może troche dłużej

Ostatnia edycja:
papcia, na sprawy kibelkowe, to lepiej jakieś produkty pełnoziarniste, kefir, śliwki, a nie produkty apteczne, bo organizm się uzależnia i rozleniwia :)

koncia ma racje, ja łykałam przez jakiś czas to C.L.A z zieloną herbatką, i czułam się lżejsza po codziennym posiedzeniu na kibelku:-D, jednak teraz jest gorzej hehhe

zamiast ''sztucznego cla '' proponuje czerwona herbate,swietnie oczyszcza i reguluje:)ale najlepiej z tych na wage a nie ekspresowki;)

reklama
Do góry