reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

My tu zbiorczo kciuki trzymamy i jak juz pisalam sukcesywnie spadamy do dolnej tabelki, wiec wierzyc dziewczyny. To taki cud, ktorego kazda doswidczy. :-)

reklama
India9 chciałam poczytać jakieś fora o tym zastrzyku, ale baaardzo mało tego, pocieszające jest to, że mimo to babeczki piszą o udanych cyklach po nim ;)
Poza tym mam 100% zaufanie do mojego Gina i wiem, że zrobi wszystko, żeby mi pomóc ;)
a fasolka się pojawi, jak będzie na to gotowa ;)

Nuska ja kiedyś pisałam na forum z dziewczynami z pco i wiele brało w pewnym momencie tabsy albo zastrzyki na pękanie tylko to było pyro coś tam i to bardzo ciężko było dostać (może juz wycofali? ) i zachodziły z sukcesem wiec trzymam kciuki mocno :)

Pewnie, ze tak. Wiadomo, im szybciej tym szybsza radosc i spelnienie, ale to jest takie na przekor, ze zadna nie wie kiedy sie uda. To frustrujace i wymagajace wiele cierpliwosci i dlatego to laski rodza i nosza dzieci pod sercem a nie faceci. Ci to by odpuszczali po pierwszym niepowodzeniu :p ja sie starajac w pierwszej ciazy pocieszalam tym, ze przeciez dzieci rodza sie caly czas i ktos je musi rodzic, wiec i mnie sie uda :-)

Ale śliczne macie te maleństwa :*

Nuśkaaa czekam na opinie tego zastrzyku :)

A u mnie jak to Ania nazwała krew się polała. Pójdę na badania w poniedziałek, gdyby tam nic nie wkladala to bym nie wiedziała że coś tam brązowego jest, więc uznam że dziś 1dc, a jak hormony wyjdą źle to lekarz będzie musiał się bardziej postarać :)

reklama
Hej ja nie mogłam wejść na forum pół dnia.

Super dziewczyny , że dzidzie w porządku. Piękne maluchy :*

Staraczki nie tracce nadziei kochane :****

Do góry