dora032
Fanka BB :)
Bidulka Weź sobie procha i termoforekBoże, tak mi niedobrze.... Brzuch napierdziela, i te mdłości. Nie wyczymie!pieprzony Aprillis, pieprzona małpa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bidulka Weź sobie procha i termoforekBoże, tak mi niedobrze.... Brzuch napierdziela, i te mdłości. Nie wyczymie!pieprzony Aprillis, pieprzona małpa.
jaaaa tuuleee :* ja jadlam dzisiaj lody 3 narazZjadłabym coś, a M. dziś nie ma, a chciało by sie kebaba i lody czekoladowe..od razu by mi przeszly mdlosci. niech mnie ktoś przytuuuuuli..!
![]()
Zapisz sie na za dwa tygodnie do gina. Jak pojdziesz teraz na NFZ to zbada, moze powie, ze zasinienie jest i kaze czekac, jak pojdziesz teraz do pryw pewnie tez zbada i zauwazy zasinienie i skieruje na bete. Wiec ja bym zrobila bete i zaczekala na wizyte, bo beta tez Ci ciaze potwierdzi. Jak zrobisz to Twoja decyzja, wiem, ze ciezko sie powstrzymac przed wizytaa teraz jeszcze gin nie potwierdzi ciazy? Moj juz chce wiedziec ;P