reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Fajne brzuszki :-) az milo popatrzec. A mnie dzisiaj od rana boli i ciagnie.... Ale juz wracam do domu, wiec niedlugo sie poloze

No czekamy na Viole:)
Olu a Ty testowalas? Przepraszam, ale kilka dni byłam wylaczona a przejrzeć wszystkiego na telefonie nie dam rady

Dziewczyny zaobserwowałam na moim biuście blisko sutków taka siateczkę czerwonych malutkich żyłek. Nigdy tego przynajmniej nie widziałam. Kojarzycie cos takiego?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Pokaze, ale moze zrobie rano, bo na wieczor mocno rosnie ;-)

Ja nie mam siateczki czerwonych zylek, ale szcztpia mnie sutki i tak jakby skora z nich troche schodzi... W pierwszej chyba tez tak mialam

reklama
Olu gratuluje dwóch kresek!!!:)))))
Ja to widziałam, mam tak troszkę podrażniona skore a gdzieś teraz wyczytałam, ze czasami u kobiet sie takie żyłki małe pojawiają. Schizowac zaczynam. Chyba jutro po pracy zajadę po jakiś test. Juz 4 dni boli brzuchol. A okresu jak nie było tak nie ma. Zawsze chociaż przed okresem zaczynam miec coraz ciemniejszy śluz w środku a tu biało

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry