reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka hahahha powiedziała co wiedziała. .. wiesz z Marysia ponad 30kg mi przybyło. .. musze się pilnować bo ponad 90kg nie chce znowu ważyć. .. jak czytam na wątku o blizniakach ze laski w 27-30 tyg i maja 5-10kg na plusie to jestem w szoku ciężkim o_O

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie Życiowa chudzinka taka jesteś... A Ty kuleczko straszna kłamczucha jesteś!
Ja będę jadła pyzy z mięsem :p
Dzwoni mąż mój i się pyta co robię a ja mu na to że zmieniam poziom znajomości z Wami, i znamy się już na fb. A on się zaśmiał i powiedział to jeszcze trochę i się spotkacie :D haha

Haha nie no po prostu na zdjęciach nie widać może ale między nami jest różnica wzrostu 30 cm i wagowo tez śmiesznie wpadamy :) ale wszyscy mówią , że pasujemy do siebie jak ulał wiec może to niezauważalne :D

Wiki jakie Ty masz długie wlosyy ! Nigdy mi się nie udało mieć takich :(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Laski jestem dziś u mamy, nie mam dostępu do neta , a tel oddałam do naprawy.

Ja też chce wszystko , wyślijcie mi plisssssssssssssssssssssssssssssssssssss :)

No mi też się wydaje że zajebiście pasujecie :) na taką energiczną parkę wyglądacie. A moje włosy? Zawsze takie miałam nawet jak do przedszkola chodziłam, ścięłam dopiero jak młody się urodził. Później urosły i znów ścięłam i tak kilka razy :p a teraz nie ścinam bo mi szkoda, jak będę stara i siwa to już nie zapuszczę :) Marysiu to podaj się we wiadomości :)

Kochana piękne :*

No jesteśmy dość , że tak powiem szaleni :D ja na początku zazwyczaj wydaje się nowo poznanym ludziom cicha i spokojna a jak kogoś dobrze poznam to wybucham jak fajerwerki. I to nie jest tak , że jestem wyrozumiała ale lubię najpierw poobserwowac. Bo wiec mam samych kolegów i dwie koleżanki z którymi widzę się bardzo rzadko. Tak to kumple i mój mąż powiedział , że nic dziwnego , że syna urodze skoro od zawsze sami faceci mnie otaczają. :)

Właściwie to nigdy nie pisały smu o sobie wypracowań :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry