reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No przerażające bo ja już mam bęben duży :) pierwsza ciaza a taki bambinion wyhodowalam; D moja mama mnie długo nie widziała i mało nie upadła jak mój brzuch jej pokazałam w sobotę[emoji14] mąż zresztą też. Bardzo szybko mi rośnie ale patrząc po forach na forum jest w normie. Czyli chyba już ten czas na taki bęben. A w piątek wizyta!!

Ja też będę balkon robiła :) ale u nas w mieście otwierają lerua wiec tam chce kupić potrzebne rzeczy. Jak wyjdzie ładny to machne fotkę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia a wiesz jak się potem ciężko schylac? :D haha ale owszem lubię ten brzuszek :)

A ktoś pytał jak mąż. Jest ok dobry jest :) dużo miłości . No i to nowe tv go uskrzydla heheh jest opcja żeby konwertować każdy film do 3d i się jaram. Tylko noszę okulary na okulary :D

Kupiłam wczoraj dla dzieciaka Cottonballe w biedzie i akurat była kolorystyka jaka zaplanowałam do Ignasiowego kącika :) bo niby mam wolny pokój żeby mu zrobić ale na początek myślę że to bez sensu. Chcemy go mieć blisko.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
aga4011. ..........26.........4..........22.02
Myszuniapp.......29........3..........26.03
dowela. ............27.........1..........01.04
tatinka...............33.........2..........04.04
Mariolka............27.........2..........09.04
Mamuniol..........31..........3..........14.04
MałaMi90...........26.........3..........18.04
Wiiktoriiaaa.......24.........1...........02.05
Aniaa_H............23.........1...........03.05
Dora032............33.........2...........03.05
Anna25.............35..........3.........03.05
Nuśkaaa............24.........1......... 08-09.05
NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU
Mamakulka.......24......1.......13.08.216-->23t3d
OlaMagda..........34.....4.......03.09.16-->21t2d
KasiaMarysia....23......1.......09.09.16. 19td 5 d
Nadziejka96.....19........2.....12.09.16-->17t 2d
India9..............30........2......13.10.16-->14t 6d
dzwoneczek.....30........2......20.10.2016-->11t3d
Życiowa............28.......2.......03.11.16-->12t
Viola150...........30.......2......12.11.16--> 6t 2d
Kasia654............23.....1.......28.11.16-->7t6d

Dzień dobry Kobietki ;*
dobrze, że was czytam regularnie, bo jak miałabym wszystko od soboty nadrobić to nie zdążyłabym już nic napisać ;p a i tak nie pamiętam co miałam komu pisać ;p
OlaMagda śliczny brzucholek! ;D
Kuleczka i jakie skarby Ci mąż przywiózł z wyjazdu? Jak pisałaś, a nie doczytałam to przepraszam :*
Życiowa jak się dziś czujesz? jak brzusio? :)
CzarnaMadzia kochana to jeszcze kilka dni i wrzucisz nam tu zdjęcie pięknych, tłuściutkich dwóch kreseczek ;)
za co baaaaardzo trzymam kciuki ;*
Kasia654 cierpliwości, jeszcze troszeczkę i będziesz nam pokazywała zdjęcia brzuszka-piłeczki :D
Viola hop hop gdzie się ukrywasz? :)
India9 chyba Ci jeszcze nie pisałam, ale kolorek szałowy! :)

Ja teraz codziennie praktycznie po 10-11 godzin w pracy (dzisiaj wolne) a jak wracam to już padam na twarz i nie mam siły pisać ;/ a teraz taka masakra u nas się szykuje, że aż się boję o tym pomyśleć ;/
Poza tym wpadłam w wir staranek ;p dzisiaj 12dc i idę na monitoring po południu ;D
Zobaczymy co mi mój Gin ciekawego powie ;)

Miłego dzionka Kochane ;) ściskam was wszystkie i przesyłam głaski dla brzuszków :*

dc8c449d258a6b2a5f2e826e91f422e5.jpg
buziaczki [emoji172][emoji172][emoji172]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie cos znowu dopadlo. :-( boli mnie gardlo i czuje, ze temp. rosnie... :-( jade po Radka, imbir i do lozka :-(

Kasia, brzuszki roznie rosna, ale z pewnoscia i Tobie urosnie :-) z kazdym tygodniem bedziesz okraglejsza.

Madzia, ale ja trzymam kciuki za Ciebie i reszte dziewczyn. Juz sie nie moge Waszego testowania doczekac :-)

Zyciowa, juz jutro usg :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny a ja właśnie przyjechałam do rodziców Piotrka meczyla jego mama żebyśmy przyjechali a strasznie nudzi nam sie w domu to na jedna noc..
Moja mama w pracy wiec pojechaliśmy do niego

Dzisiaj mówili ze we Wrocławiu jakas kobieta trafiła w 17 tyg do szpitala z dużym guzem mózgu i niestety nie udało się jej uratować i dwa miesiące aparatura ja podtrzymywala żeby dzidziuś sie rozwinął
Dzisiaj wyszedł z tata do domu jakie to smutne :( dobrze ze maleństwo udalo się uratować ..

Co do brzuszków to nie wiem od czego to zależy mam znajoma do 6 miesiąca miala zero brzucha pytali się jej kiedy urodziła no normalnie nic dopiero po 6 mala piłeczka się zrobiła

Lepiej żeby wszystko w brzuszek poszło:)
Druga tez sucha jak patyk w ciąży miala takie duze cycki w ogóle ładnie wyglądała troch dupy itp a teraz znowu sucha taka jak przed porodem:)

My zjemy idziemy do kuzynki mojego ma taka mala 7 miesięczna Jagodke wycaluje trochę :D

India zdrowka biduko :*
OlaMagda ale widoki masz kochana :*
Madziu Czarna ja tez czekam na Twoje testowanie :)
Kulcia brzuch jak brzuch ale jaki skarb w środku :D
Całuje Was wszystkie :* :*

Do góry