reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nuska a na małe endo pomaga czerwone wino i wiesiołek ;) wiec tez jest szansa żeby wspomóc przyrost :*
i tak jak piszą dziewczyny do straconych zaliczamy cykl jak juz przyjdzie @ a nie wcześniej :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry kochane:)
Paraplu nie wiem czy w to wierzyć :p tez coś takiego czytalam ale. .
CzarnaMadziu Twój duzo zarabia inni faceci najniższa krajowa mają
Masz rację ze nie ma co się dawac w pracy
Ja jakbym miała inna to bym siedziała a tak to mam w
Mam nadzieje ze uda mi się w tym roku zacząć jakas szkole:)
Viki a może idz na początku na l4?

Mamakulka taj szybko płeć się zna???
Nie wiedzialam ja :p
Ciekawe jak Anka32 się czuje. ..

Ja wstalam niedawno popołudniu wracamy do Wrocławia
Mam nadzieje ze zobaczę jutro na usg fasolkę
W ogóle tyle na cyckach mi wyszło zylek :p
I brzuszek boli czasem a tak to nic
Nawet jem jak ptaszek

Dziewczynki normalnie można się kochać nie??
Rozmawiałam z kuzynka mojego to mówiła ze cala ciaze hulala ale my się trochę balismy jak mialam ten sluz inny ale juz spokój
I wczoraj chwile bylo ale sprawdzałam nic się nie dzieje

Kurde taka ciasna sie zrobiłam az sama wczoraj czulam moj cie cieszy :p

Hej Laski[emoji5] Macie pozdrowienia od Violi [emoji5] u niej wszystkp dobrze, w piątek ma wizyte. Nie pisze na forum bo nie ma czasu nawet nas przeczytać ale jak pójdzie na l4 to nadrobi i sie odezwie

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo sie ciesze, ze u Violi wszystko ok :-) pozdrow przy okazji.
Ja wracam od lekarza, do piatku jestem na zwolnieniu. Chciala mi dac do wtorku, ale w poniedzialek mamy sluzbowe spotkanie

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chwilkę tylko:)
Mieliśmy trochę celibatu bo moj mówił zeby lepiej trochę poczekać i się bal ale juz mam normalny tez śluz:)

MalaMi pozdrów Viole kochana :*

Do góry