reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to dzisiaj tortille zrobię :)

No dziwna jest. Powinna przeprosić za ten grzejnik generalnie bo jest nasz do cholery.

Ale co zrobić....no cóż jest maj i nie ma to jak grzać .

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Tatinka tulę cie mocno , wiem przez co przechodzisz przeszłam to samo w październiku 2015 i tez zarodek 7 tyg ! i po dwóch tygodniach powiedziałam muszę spróbować to najlepsze lekarstwo i zaszłam listopadzie w ciąże !!! Nie poddawaj sie ...
Aniaah buziaczki dla ciebie tez , i tez sie nie poddawaj ! Wiem ze to zależy od ludzi i ich psychiki , ja wiem ze bym próbowała do 43 lat dopóki mogę ! Trzeba wierzyć i byc silnym ! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Tatinka to straszne[emoji22] tyle Cię mocno.

Ja wróciłam od ginka. Ciąży nie ma, no ale wsumie planowaną @ mam miec w niedzielę to może jeszcze za wcześnie. Wg. Niej to faktycznie mogło być poronieniu i dała mi Luteinke na za zatrzymanie plamień i ew podtrzymanie ciazy jak teraz dostane okres po luteinie to znaczy ze nie zaszłam a jak nie dostanę i bede w ciazy to mam brać ja ciągle.

Tatinko, tak bardzo mi przykro. Waszystko naraz na głowę Ci się zwaliło. Musi być już tylko lepiej :-* kryzys zdarza się w każdym małżeństwie, oby Wam się ułożyło. Co do auta to rozumiem, że nie było ubepieczone od kradzieży? Co za ch... chodzą po tym świecie!!!!

oar8gox14frkl5vh.png

Dziewczynki brzuchate , jak z waszą garderobą ? Bo u mnie juz katastrofa ! Czy jesteście za strojem jednoczęściowym ? I co na lato ?

w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Olu, u mnie tez masakra sie zaraz zrobi. Niby mam troche uzywanych ciuchow, ale jest tego malo i nie chce wydawac wiecej kasy. W swoje luzne ledwo wchodze i nie chce ich rozciagac. Na lato mam rybaczki i kilka bluzek na ramiaczka. Jak bedzie goraco kupie szorty. Chcialam kostium, ale jak patrze na moj tylek i nogi to raczej nie bede sie tak rozbierala.
A i mam troche dlugich sukienek, mysle, ze dadza rade

oar8gox14frkl5vh.png

India -ja tez katastrofa ze strojem kąpielowym , ale kupic cos muszę bo nie wchodzę do moich strojów do górnych części , do dolnych spoko .

w4sq9jcgl8bvvbsq.png

ja kupiłam sobie sryliard koszulek luzniejszych w większych rozmiarach... mam sukienki maksi jakieś. od Kulci odkupił am leginsy ciążowe i je katuje[emoji14]a spodenki to sobie użyje jakieś chyba... albo pójdę w turne po lumpach z nadzieją ze coś upoluje[emoji14]
zawsze mam spodnie w stylu hawajskim mojego S[emoji14]będę mu podkradala a strój mój będzie pewnie dobry na mnie dwuczęściowy. zresztą nigdzie nie wyjeżdżam a brzucha opalać i tak nie zamierzam ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry