reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny ja juz od 8h30 siedzę w labolatorium i na tą cukrzyce tą glukozę piłam , pobrali krew o 9h o 10h i zas o 11h bedą brać , chyba sie zerzygam ze tak powiem musiałam wypić 3 szklanki wody z cukrem 80g glukozy [emoji30][emoji30][emoji40][emoji40][emoji40][emoji85][emoji85][emoji85][emoji14][emoji14][emoji14] strasznie mam mdlosci !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png
Raz słyszałam że dobrze jest mieć cytryne ze sobą i przegryzac żeby zabić ten słodki smak :)
Bądź dzielna dla Milenki :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiu nie wszędzie pielęgniarki pozwalają na cytryna. Ja przeżyłam bez :) bałam się a czułam się ok.

Mnie dziś trochę boli w krzyżu z prawej strony , dziwnie tak jakbym miała nadwyrezone. Maluch jak zwykle się zachowuje wiec spoko. Bez paniki bo jutro wizyta hehe mąż się w pracy zamienił i idzie ze mną , odkąd ruchy widzi i czuje to chyba bardziej realne dla niego jest to dziecko haha

Dzisiaj przeprowadzamy dwie rozmowy o pracę :D

ckaiskjoh9smc8po.png

Juz po ! Nareszcie ! Wyniki mam popołudniu na stronie labolatorium .
Teraz siędzie w knajpie na tarasie w słonku i pije kawę i croissanty jem [emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

A mnie mdli od samego czytania postow o glukozie. Fuj.... Ale az 3 szklanki?.u nas przy 75g w jednym kubku wszystko daja i zabraniaja popijac

oar8gox14frkl5vh.png

kasiamarysia wspolczuje tych koszmarow..za duzo przezywasz i pozniej nie mozesz spac..musisz cos zrobic zeby nie myslec o tym zlym i sie odprezyc!

dziewczyny wy nie narzekajcie na figury!!wszystko wroci do normy po ciazy..ja tez w tymkiem jak bylam to chodzilam czesto w rzeczach meza..a figura nie jest najwazniejsza!!!

mamakulka z tym mieszkaniem to wspolczuje:(taka wielka niewiadoma,chcialabym ci jakos pomoc ale nie znam nikogo kto by mial fajne mieszkanie do wynajecia w tych okolicach:(mam nadzieje ze w koncu cos sie znajdzie!!!zycze ci tego bo spokoj jest ci teraz potrzebny a nie szukanie mieszkania...!

ja dziewczynki sie chyba wypisuje..nie dlatego ze was nie chce czytac,bo polubilam kazda z was i wszystkie razem..ale chyba sie rozwiode z mezem wiec drugiej dzidzi nie bedzie...nie bede wam tu pisala dlaczego bo mi naprawde wstyd ze mezczyzna ktorego wybralam tak sie zachowuje:(mam zlamane serce ale chyba jeszcze wiekszy gniew:(juz sama nie wiem..no nic bede z tymkiem sama i sobie poradze.

wiec dziekuje wam dziewczynki bardzo za wsparcie i przy staraniach i pozniej przy stracie ciazy.
zycze kazdej z was szczescia!!zdrowka i slonca w waszym zyciu!niech sie kazdej z was uklada tak jak sobie tego zyczycie!!!!
macie byc szczesliwe:):)caluje was:*

reklama
kasiamarysia wspolczuje tych koszmarow..za duzo przezywasz i pozniej nie mozesz spac..musisz cos zrobic zeby nie myslec o tym zlym i sie odprezyc!

dziewczyny wy nie narzekajcie na figury!!wszystko wroci do normy po ciazy..ja tez w tymkiem jak bylam to chodzilam czesto w rzeczach meza..a figura nie jest najwazniejsza!!!

mamakulka z tym mieszkaniem to wspolczuje:(taka wielka niewiadoma,chcialabym ci jakos pomoc ale nie znam nikogo kto by mial fajne mieszkanie do wynajecia w tych okolicach:(mam nadzieje ze w koncu cos sie znajdzie!!!zycze ci tego bo spokoj jest ci teraz potrzebny a nie szukanie mieszkania...!

ja dziewczynki sie chyba wypisuje..nie dlatego ze was nie chce czytac,bo polubilam kazda z was i wszystkie razem..ale chyba sie rozwiode z mezem wiec drugiej dzidzi nie bedzie...nie bede wam tu pisala dlaczego bo mi naprawde wstyd ze mezczyzna ktorego wybralam tak sie zachowuje:(mam zlamane serce ale chyba jeszcze wiekszy gniew:(juz sama nie wiem..no nic bede z tymkiem sama i sobie poradze.

wiec dziekuje wam dziewczynki bardzo za wsparcie i przy staraniach i pozniej przy stracie ciazy.
zycze kazdej z was szczescia!!zdrowka i slonca w waszym zyciu!niech sie kazdej z was uklada tak jak sobie tego zyczycie!!!!
macie byc szczesliwe:):)caluje was:*
Nie chce naciskać i być nachalna ale może jak nam powiesz jakieś szczegóły, ponarzekasz na męża to Ci ulży a i my będziemy mogły wyrazić swoje zdanie, jakoś pomóc. Od tego tu jesteśmy a nie tylko od nakrecania na ciążę :*

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry