reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej Dziewczyny, chciałam dołączyć do Was staraczek, podczytywalam niektóre watki i próbowałam sie w któryś wpasować i co chce sie odezwać to jakas afera wybucha [emoji12] mozna dołączyć?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszamy serdecznie :) tez się nie zaprezentowalysmy z dobrej strony ale gwarantuje Ci , że czarna tu wpada raz na jakiś czas z afera i to dlatego :)
Opowiedz coś o sobie , ile masz lat kochana która ciaza ile się starasz itp :) razem jesteśmy od grudnia i juz 10 dziewczyn zaszło także statystyki mamy niezle. Staramy się mimo przewagi ciężarnych w tej chwili wspierać staraczki i ostro kibicować :D ja się zawsze ciesze z nowych osób i pozytywnych testów . Także witam Cię :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No India Ty się naczekalas :)

Ja mam 10 czerwca kolejna. Juz teraz częściej będą.

Może Wam się uda płeć poznać :D

Aniu a czemu się zesralo?
Wiesz co przyjdzie pora i na Was ja mojego trochę nakierowalam na oświadczyny a jak się już oświadczył to zażądał ślubu natychmiast hehe oświadczył się 6.06 a chciał się slubowac w moje urodziny w sierpniu ale stanęło na wrześniu w końcu. Wiec mieliśmy 3 miesiące na przygotowanie. Sami robiliśmy dużo rzeczy i znaleźliśmy piękne miejsce tanio i ogólnie zaślubin były na dworze z widokiem na góry ale rozpętała się burza haha i poza tym spoznilismy się na własny ślub 40 minut :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W miarę ok brzuch tylko pobolewa i czuje się strasznie wzięta / spuchnieta... Jutro rano usg - boję się że nic niebedzie. Jutro równy 5 tydzień

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mandelka, śmiało! Zawsze i wszędzie. Mów ile się starasz, o które dziecko, ile masz lat, jak masz na imię i w ogóle co tam chcesz :) Z "czynnych" staraczek jestem ja, Nuśka, MałaMi, Ania, nie wiem jak Eluś, czy zdecyduje się z nami być. Wiki jest jeszcze moja kochana, ale nic nie pisze od dawna, a nie wiem jak się z nią skontaktować. Dorcia też cisza, ale na snapie ją łapiee!

Kseniu, jak to 40 minut na własny ślub? ;D jak to wyszło?

Wiesz, jakoś tak poszło w zapomnienie, a u nas gdziekolwiek chcielibyśmy coś zrobić, to minimum 2 lata czekania na salę. Tak pozajmowane terminami. Pewnie gdybym się uparła to bym coś znalazła, ale... nie upieram się ;D może wrócę do tematu z M jakoś , bo temat "zaręczyn", ślubu itd. jest obecny, ale niezbyt przez nas wałkowany.
Taki slub też bym chętnie miała - z widokiem na góry albo morze, miodzoooo! Masz jakaś fotkę ze ślubu? Poprooooooooszę <3

Mandelka, rozgosc sie :-) mamy sporo energii na trzymanie kciukow.

AniaH, pamietasz jak Ania nam kiedys wrzucala taki link z kalendarzem teatime??? Tam bylo info chyba kiedy bete mozna

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mandelka - racja tez widziałam na innych wątkach ...
Ja juz po dziewuszki , mam nie dobór żelaza tak to wszystko ok , słyszałam serduszko , naciskała mi na brzuch troche bolało , główka na dole , szyjka wysoko i zamknięta .
Lecę do apteki po te witaminy i żelazo :-)
Kamilka co nowego ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

India, raaaaacja!

Wg T-Time jeśli owu była 17 to 28 dopiero z krwi powinien być pozytywny. Fuckkk.
W ogóle mi nie po drodze, zrobie jutro - wynik w piątek. Zrobie w piątek - wynik w poniedziałek. A do tego czasu to i tak mnie krew zaleje zaiste.

reklama
Do góry