Viola kurde, nie przelewki z mezuchem! I coo teraz, jak sobie poradzi? I tak chyba z mozliwych wypadkow w tej sytuacji wyszedll w miare dobrze. Gdyby w glowe sobie cos zrobil az mysllec noe chce!
Nuska, a ogolnie jak z tesciowa sie dogadujesz? Spoko jest?
Juz lece z odsiecza co do ksiazek!! Podpowiem co do ostatnich, ktore czytalam. Wciagnela mnie i jednym tchem czytalam dzien i noc dopoki nie skonczylam - ksiazka pt. "Mezczyzna, ktorego pokochac nie chciala" F. Mocca. Troche erotyki, troche uczuc. Mega! Jak ja skonczylam to jeszcze pol nocy kontemplowalam zakonczenie. "Jezdziec miedziany" czytalas, wiec chyba ze dla powtorki xD z innej kategorii "Dziewczyna z pociagu"? Miallas okazje? Tez mnie wciagnela, ze hoho. Sama planuje czytac serie o Crossie, nie wiem czy mialas okaazje? Ponoc dobre! Z jeszcze innej kategorii - "Nostalgia aniola". Z biograficznych, ktore utkwily mi w pamieci "Spalona zywcemm". Klasyki : "Igrzyska smierci" cala trylogia, "Intruz" Meyer, zajebista "samotnosc w sieci". O "pulapce uczuc" i "Hopeless" nawet nie mowie, bo wiem ze Colleen to czytallas chyba wszystko ;D zabieram sie tez do "Niezgodnej", bo filn ogladalam a ksiazki nie czytalam. Serie Ewy Nowak,tez polecam, szczegolnie "Krzywe 10", "lawenda w chodalach" , "diupa", "wszystko, tylko nie mieta"- czytalam je za nastolatki, ale do tej pory chetnie wracam. Na tablecie mam rozpoczete "7 grzechow glownych: nieczystosc", ale to cos w guscie Gossip Girl. Chociaz mam wrazenie ze co mi sie nie orzypomni to Ty to czytalas ;D
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom