reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka Laski ;)
Wpadam tylko na chwilkę, bo cały dzień latam po mieście a za chwilę na festyn idziemy z moim.
Byłam dzisiaj na wizycie, mój gin sprawdził kość nosową, przezierność, serduszko i czy wszystko ok tak jak na genetycznym usg sprawdzają i wszystko jest w porządku. Przez powłoki brzuszne też wszystko lepiej widać już bo Maluszek coraz większy ;)
Dzisiaj był Mój ze mną na wizycie i się aż wzruszył, nie mógł się napatrzeć a ja w standardzie musiałam się popłakać ;)
Moje Maleństwo mierzy już 7,7 cm ;)
I na 90% będziemy mieć synka! <3
Gadałam do brzuszka, żeby się pokazał i od razu na usg było widać co między nóżkami ;)
Jestem przeszczęśliwa ;)
Ściskam Was ;*
I Miłego Wieczorku ;D

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe co do herbatników to kupiłam dwie większe paczki petit bery czy jakos tak ;) a zużyłam jedną. Druga zostanie na drugi raz :)

India we wtorek. Ale zanim zacznie ruszyć nia w nadgarstku to trochę minie bo tam wszystko obrzęknięte.

India kobieto a co robiłaś?

Nuśkaaa no to super :) będzie mniej więcej równowaga. Ciekawe co tam Ola ma.

Wróciliśmy z tego pobierania, zjadłam śniadanie, chwilę posiedziałam i zadzwoniła koleżanka, że są listy klas w szkole, więc poszłyśmy sprawdzić. Później bezpośrednio po sprawdzaniu pojechaliśmy z Radkiem na rehabilitację, później po zdjęcia, które zamawialiśmy do wywołania, w domu byliśmy po 16, trochę pozmywałam i padłam na łóżko. Nie dość, że się nałaziliśmy to jeszcze ze 27 st było....

Nuśka - gratulacje :-) :-) ;-) synuś, no nieźle - kolejny chłopaczek na forum :-)

A zapomniałam Wam napisać ze byla dzis u mnie ta polozna o której pisałam. Powypełniałyśmy dokumenty i posłuchałyśmy tętna malutkiej - 141 bylo. No i narazie tyle. Pytala czy mam jakieś pytania no ale narazie nic mi do głowy nie przychodziło. Będzie za tydzień u mnie :)

Ale mnie wczoraj wieczorem cycki bolaly.... Nie wiem czemu. Taki dziwny wewnetrzny irytujaco drazniacy bol.

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

cześć. ja juz po śniadaniu pije kawę. moje dziecko przylazlo za 15 siódma i mnie obudziło. .. zły dzień mam... oczywiście wygonilam ja spać bo nie będę później pół dnia chodzić jak zombie. ..

mój w nocy miał budzik na mecz... wiec nie spał do 4. teraz odsypia. .. zaraz i tak go obudzi bo zakupy trzeba zrobić. normalnie wkurzona jestem jak osa...
ta moja córka to tez. .. mówi głodna jestem i głodna jestem. zrobiłam jej kanapkę (jedną!!!) to je godzinę!!!! a we mnie się już gotuje przez to. ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a wy jakie plany weekendowe?

juz mi lepiej trochę z humorem[emoji14]
zrobię ciasto to już w ogóle będzie dobrze[emoji14]

ej w ogóle zaczęłam pchnac nawet jak nie chodzę :( stopy i ręce :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry