reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczynki :) u mnie robota wrze , na ogrodzie szwagier kuzyn sprzątają i koszą itd.. Moj kończy masz pokój , na polu upał , a ja robie za kelnereczke nosze im napoje itd .. Zaraz wszystkim obiad bede robić 10 osób :-)
Sa tez moi rodzice co z polski wrocili, tylko na 2 dni u mnie bo mama do pracy w poniedziałek . Mnie tez puchną nogi jak cholera , w nocy wstaje po 4-5 razy zozchodzic kości bo wszystko mi cierpnie i drętwieje masakra , a jak kładę sie na plecy to nie do wytrzymania jakby mi głaz 100kg na brzuch dali i mi pękają krzyże . Dziś mam równe 10 dni do terminu ale oznak jakichkolwiek brak . Miłego dni kochane

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc

reklama
Dzień dobry Laski ;)
Ale ja dzisiaj niedospana, po 24 do domu wróciliśmy dopiero i dosłownie padłam ;p
a rano tak mnie kręgosłup napierdzielał, że masakra ;/
Póki co się lenimy dzisiaj z moim, później zamówię jakiś obiadek i znowu na miasto lecimy pochodzić po straganach może coś ładnego się uda zakupić ;p

MałaMi Kochana o ile dobrze pamiętam kupowałaś kiedyś poduchę do spania tego rogala? Jak Ci się sprawdza? :) gdzieś mam linka do niej i się zastanawiam czy zamówić sobie, ale najpierw muszę być pewna, że warto ;)

Miłego dzionka ;*

A moje dziecie dzisiaj chciało spać całą noc ze mną. Wczorajsza sesja super ale pewnie zmęczony był tym wszystkim. Nie plakal ale jak tylko do łóżeczka go odkładam to oczeta otwarte i aż mnie ściskalo wiec spał z nami :) teraz nakarmione śpi maleństwo juz samo[emoji14]

Nuska kolejny chłopak! Gratulacje :D macie imię? Synki są super i łatwiej się przewija hehe

Życiowa luzik. Jeszcze trochę. Mnie pomagał żel kasztan z ziaji na pchnięcie. 5 zeta.

OlaMagda no to czekamy na Ciebie! Dawaj znać jakby się zaczęło :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia Dziękuję ;) Będzie Jaś, imię już dawno było wybrane ;)
Mój tak się cieszy, że wczoraj pierwszy leciał do znajomych z którymi się spotkaliśmy, żeby się pochwalić, że będzie synek i tylko zdjęcie na dowód chciał wszystkim pokazywać ;)

Hej. Ja prawie mam obiadbzrobiony na jutro. Rosol konczyvsie gotowac i zostalo dopiescic lasagne i upiec. Chwila przerwy zeby malego polozyc spac.
Nuska poducha super, nie umiem bez niej spac. W miejscu gdzie mam ja miedzy udami zrobila sie plaska tzn wypelnienie sie rozeszlo po bokach ale mi to nie przeszkadza polecam bardzo.
AniaH nakopie Ci w zad!!!!!!!!! GdzienTy sie podziewasz?
Milego dnia dziewczynki

Kulcia u nas to imię też ma pewne znaczenie ;) W zeszłym roku zmarł tata mojego M i był Jan i mój tata też ma na imię Jan i stwierdziliśmy, że po dziadkach damy (chociaż jak by była córcia to nie dalibyśmy po żadnej z babć ;p) ;) Ogólnie mi się podobają właśnie Franiu, Staś, Antoś, Jaś, takie imiona mają klimat hehe ;)
MałaMi skoro polecasz to sobie zamawiam ;) a co będę oszczędzać hehehe p

Nuska jak juz zamowisz i przyjdzie Ci poducha to uwazaj na swojego M [emoji5] smialam sie ze moglam dwie kupic, jedna sobie a druga mezowi hahaha bo tez z niej korzysta jak mnie akurat nie ma

reklama
MałaMi najwyżej się będę z nim dzielić ;p albo będzie sobie koc zawijać dla siebie w końcu to ja mam mieć teraz wygodnie heheh ;)

Do góry