reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, ja tez musialam wyjsc do sklepu, po smietane, bo moi to na slodko knedle wcinali.... Ale kupilam przy okazji lody :-) i pistacje....

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

reklama
Dobry wieczor kochane[emoji8]

Violu ja pije herbatke z pokrzywy i mi poprawila wyniki moczu. Urosept mozna takze mozesz lykac. Nie wiem co Ci doradzic jeszcze. Reklamuja ze zurawina dobra.

India bierz magnez nawet 5-6 tabletek dziennie. Ja musze kupic ten co mialam. Jak sie dzis czujesz??

Kulcia jak to bedzie mial rodzenstwo??????!!!!!!!
A co do gadania yo sie nie przejmuj, olej ich gadanie, oni sie wykazali wychowujac Twojego meza.

Czarnuszka pikna kiecuchna.:)

MalaMi jak tam synek?

Życiowa a jak tam Ty sie czujesz???

Olamagda gdzie zdjecia domku???

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Hej. ja dziś miałam. mega doła i kryzys i wkurw i wszystko na raz. .. aż po wszystkim musiałam wziąć apap bo glowa mnie rozbolala i to tyle...
dzień umknal szybko...

34tc ♡Tymon♡ +12kg

Marysiu a dobrze. Spal prawie 4 godz w dzien a pozniej siedzial w basenie[emoji5] przed chwila robilam z M mu oklady z siemienia lnianego w te miejsca gdzie ma wysypke. Wlasnie pije mleczko na noc[emoji5]

India tak w sumie to chyba jakieś kombo. .. jestem gruba jest mi ciężko. usłyszałam ze marudze. poklocilam się z moim. odmówił mi seksu co dla mnie jest gwoździem do trumny smooceny. .. ten przedpokój rozbabrany. Marysia niegrzeczna oj dużo by wymieniać. .. ryczalam pół dnia :(
i na dodatek się starzeje i dziś mam urodziny i siedziałam cały dzień sama w domu z małą. tego siedzenia w domu też mam dosyć. .. jeszcze ślub niedługo. .. ech. ..

34tc ♡Tymon♡ +12kg

Zyciowa, ja wlasnie takiego dola w czwartek zlapalam. Caly dzien mnie trzymalo, wszystko bylo beznadziejne i bez sensu, wiec rozumiem jak sie czujesz. Na pocieszenie - zresetujesz sie podczas snu i rano bedzie lepiej ;-)
No i sto lat :-) :-) :-) zaraz wypije lyka coli za Twoje zdrowie :-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

reklama
Życiowa glowka do gory. Sexi babka jestes[emoji8] to jak masz urodzinki to gdzie butla z cola? Sledzik na zakaske czy cus?
[emoji322][emoji257][emoji322][emoji320][emoji324][emoji323] sto lat, sto lat, niech zyje Nam:)

MalaMi a te miejsca sie poprawiaja???

India moze wymiana? Dam troche malin za szklanke coli?;)

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Do góry