reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
hej laski[emoji5]
nam na swieta zostalo zrobic to co na swiezo. ryba po grecku kutia karp salatka itp. dzis mama zrobila sledzie z cebula. w sobote ja bede robic warstwowa z burakami jajkami sledziami i ziemniakami. bylysmy na zakupach i ledwo zyje tak mnie plecy bola. dziwne mam uczucie jak chce mi sie troszke siku i usiade i po chwili wstane to pecherz mnie ciagnie hehe.
zyciowa super pomysl. kiedys cos takiego widzialam juz. napiszesz mi ile kosztowala chusta i gdzie zamawialas? i jak sie ja mota? chyba musze cos pomyslec dla malej.
prezent dla M wymyslilam czapke cieple skarpetki do pracy i kosz slodyczy [emoji5]
Mała kółkowa 150zl i na grupie na fb kupowałam.
A tkana 30zl też używana i też na grupie Ale regionalnej... (bardzo cieńka jest i pasiasta Ale cenę i tak upolowalam)

Dzieki zyciowa[emoji5]
Violu u mnie to samo! kiedys babeczka z trojaczkami ( maz jej zmarl jak byla chyba w ciazy) wyszla z nimi na miasto i miala szelki dla dzieci pozakladane to ludzie krytykowali ze dzieci jak psy prowadza. ciekawe czy te babsztyle poradzily by sobie z 3 biegajacych w rozne strony dzieci.

11.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg 15.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg 16.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg 21.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg 25.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg

KIlka zdjęć z sesji Amelki :)

Załączniki

• 11.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    11.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    89,3 KB · Wyświetleń: 94
  • 15.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    15.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    119,5 KB · Wyświetleń: 100
  • 16.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    16.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    86,6 KB · Wyświetleń: 87
  • 21.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    21.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    66,8 KB · Wyświetleń: 94
  • 25.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    25.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    72,6 KB · Wyświetleń: 100
Podziwiam Was z tymi chustami. a ogolnie u Was to takie powszechne?? Jak ja bym wyszła u siebie, to bym sensację zrobiłą.
Na mnie sie dzisiaj babcie gapily haha no ale cóż. Wygodne to jest. Na takie szybkie akcje właśnie... bo spacerować w zimie nie będę paru godzin... a na wiosnę juz dopinki nie będę używać :)
A na długie spacery to wiadomo wózek wyciagam :)

Jaka cudna :)
To w spódnicy boskie :)

BYłoby zdecydowanie więcej w takich spodniaczkach ale z racji tego że nie spała to za długo nie mogła moja koleżanka pstrykać żeby jej nie męczyć, a i Mała sie denerwowała szybko. Po za tym kumpela mi mówiła że małe dzieci mają taki rozbiegany wzrok (zeza :D ) i na zdjęciach to bardzo widać. i dużo musiała odrzucić

reklama
Do góry