reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Okłady na główkę przynoszą ulgę, a u nas zazwyczaj gorączka była oznaką trzydniówki, ale faktycznie ciężko się patrzy na takie bezradne i obolałe maleństwo. A która to już doba u was? Mam nadzieję, że nie będzie już rosła.

reklama
38.4 to dopiero zaczyna się gorączka... co 4h jeden specyfik. Jak nie dziala to po 2 można dac inny. Oklady na łydki, przedramiona. Kapiel z dolewaniem chlodniejszej wody. Skóra do skóry.

Viola albo zęby.
Bostońska jest zaraźliwa, a ona w sumie nie miała kontaktu. Tzn miała w środę albo czwartek. Ale nie wiem czy ta dziewczynka chorowała.
Mam nadzieję, ze zejdzie jej ta gorączka. Okład ma na główkę teraz.

Cieszę się, że w pracy Ci szybko Leci:) przyjemne z pozytecznym:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby zęby!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Okłady na główkę przynoszą ulgę, a u nas zazwyczaj gorączka była oznaką trzydniówki, ale faktycznie ciężko się patrzy na takie bezradne i obolałe maleństwo. A która to już doba u was? Mam nadzieję, że nie będzie już rosła.
Robię okłady też. To niestety 1 doba i chyba 3 dniówka;(
38.4 to dopiero zaczyna się gorączka... co 4h jeden specyfik. Jak nie dziala to po 2 można dac inny. Oklady na łydki, przedramiona. Kapiel z dolewaniem chlodniejszej wody. Skóra do skóry.

Kąpieli się boje, wole okład robić eh:(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Czemu się boisz? Igi miał jakiś czas temu gorączkę ale jeden dzień i koniec. Nic więcej mu nie było.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

I jak Madzia??

Filipowi się też tak zdarzyło w ciągu roku, jak był mocno zmęczony po przedszkolu, przyszedł kładł się spać i temperatura. A na drugi dzień okaz zdrowia. No ale on starszy.

U nas dziś szaro, buro i zimno [emoji52] ja się pracy na 10, a od jutra Filip wraca do przedszkola także moja mama będzie miała trochę lżej.

Dziewczyny żłobkowe od kiedy dzieciaczki idą? Jak to wygląda u Was, jakieś wyprawki kupujecie itp??

Viola, my idziemy 1 wrzesnia na 2 godziny. Mamy liste wyprawkowa ( takie rzeczy jak skarpetki, pieluchy, posciel, pizamki, sliniaki, recznik)
No i my pewnie jeszcze mleko bedziemy musieli przynosic, bo watpie czy dla Ady specjalnie jaglane beda robic czy tez zamawiac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U nas porządki w gazetach [emoji39]

IMG_20170823_084314.jpg
IMG_20170823_084303.jpg
IMG_20170823_084250.jpg

Załączniki

• IMG_20170823_084314.jpg
    IMG_20170823_084314.jpg
    71,6 KB · Wyświetleń: 315
  • IMG_20170823_084303.jpg