reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka całuje mocno :*
KasiaMarysia on Cie kocha co?

Aniu wiesz ja tez nie chce wesela pewnie rodzice beda chcieli ale ja wolę nie robić rabanu wole gdzieś pojechać wziąć ślub sami najblizsi i juz nie ciągnie mnie jakoś do wesela moze zmienię zdanie z wiekiem
I rozumiem Cie
Jutro wam cos pokaze w ogóle:)
Moj mnie teraz opierdziela ze sobie krzywe fazy wkrecam i ze jak mam np za malo jakiegoś hormonu to przecież mi tak zrobią żebym miala normalnie i żebym poszla sobie zrobiła bo nie moze mnie słuchać juz...
Ide spac rano się odezwę jak będę dk szkoły jechać :*

reklama
Anka ufff pomyśl ze to jeszcze tylko jutro i będziesz miała spokój znow na kilka miesięcy... A Ty kiedys cos pisałaś ze Twoja teściowa wrócił z zagranicy i sie nie odzywa- dobrze kojarzę?? Ona tam pracuje czy mieszka??

Anka ufff pomyśl ze to jeszcze tylko jutro i będziesz miała spokój znow na kilka miesięcy... A Ty kiedys cos pisałaś ze Twoja teściowa wrócił z zagranicy i sie nie odzywa- dobrze kojarzę?? Ona tam pracuje czy mieszka??
Moja tesciowa ma firme w Niemczech. Teraz przyjechała na dwa miesiace do Polski bo tu mieszka mój teść. Dziwne to wszystko. Już zapowiedziała ze przyjedzie w lipcu.

A teść mieszka na stale w Polsce?? To rzeczywiście dziwne bo o ile w młodych malzenstwach to mozna zrozumieć ze początkowo sa osobno to w takim ze stażem?? Hmm widocznie im to pasuje... Ale to jej nie uprawnia do takiego komentowania niektórych spraw tym bardziej ze nie jesteście ze soba jakos bardzo zżyte...

Anka, trzymaj sie dzielnie. Wspolczuje.... Tracic nerwy przez tesciowa. Ale ma tupet

Ola, a kto powiedziale, ze test Ci wyjdzie dzien przed terminem @ :p poza tym duzo kobiet nie ma zadnych objawow ciazy przed terminem @ :-) oczywiscie, nie jest powiedziane, ze jestes w ciazy, ale poki nie ma okresu to nie ma placzu :-) nie jedna brzuch jak na @ bolal w ciazy. Ja w pierwszej ciazy mimo staran i oczekiwan test zrobilam jakies 5 dni po terminie, bo testy owu negatywne wychodzily, a czulam sie jak na @. W tej tez czulam sie jak na @, nawet nospe bralam, bo tak bolalo. Takze nie poddawaj sie, jest nadzieja. ZAWSZE :-)
Co do samej owu, tylko kilkadziesiat procent kobiet ma jakies objawy o owu swiadczace, i niestety tez zdrowym kobietom moga zdarzac sie cykle bezowulacyjne.
Glowa do gory :-) trzymam kciuki

CzarnaMadzia, dobrze, ze sobie dajesz luzu troche z tym nastawieniem, ale za to ja sie na Twoje dwie kreski nastawiam. :-)

Minka, ale zazdroszcze winka.... Mniam

Viola, jak przeziebienie???

Zyciowa, jeju. Straszna sytuacja i jeszcze jestes gdzie indziej niz mala. Ale byla badana i bedzie ok, nie zadreczaj sie. Niestety dzieciaki sa srednio skoordynowane. Tesciom na pewno tez nie fajnie, ze przy nich taki wypadek sie przydarzyl.

Wiki, hello. Ten seks w koncu byl? :-)

Dzien dobry. My juz na nogach. Mała glodna wiec musze na szybko jakies sniadanie zrobić.
Milego dnia Wam życzę :)

Mój paskudek też już szaleje od godziny..nie da mamusi pospać ;) zrobiła sobie z Goofim
( naszym pieskiem) piknik i seans bajkowy w naszym łóżku. Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Witam dziewczynki☺
JA nie na nogach bo nogi w górze ale czytam was
Życiowa straszny stres miałaś z córcia dobrze że wszystko dobrze ☺
Olu21 póki nie ma @ to nic straconego
ANKA jeszcze dzień z teściową dasz radę ☺ Ciasto wg Twojego przepisu boskie Jaki zapach był podczas pieczenia aż ślinka ciekla
Czarna Madzia wydaje mi się że u ciebie @ nie przyjdzie

Do góry