reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola Ty wstrętna cholero! ! My tu w stresie co z Tobą a Ty co?[emoji14]
Ciesze się , że nareszcie napisałaś. Fajne, że maleństwo rosnie zdrowo. 7.5 cm to już duży człowiek :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Hej dziewczyny

Witaj Mamuniol :)

Kurcze ja mam taka infekcje ze teraz swiruje zeby z dzidzia bylo wszystko ok, ostatnio jak bylam u gin to wypisala mi krem ale cos słabo pomaga. Miałyscie w ciazy infekcje i było wszystko ok????

Co z ta Viola, przeciez wie ze czekamy na wiesci a ona nic nie pisze :(
Cześć. Ja notorycznie w obu ciążach miałam opryszczkę, jedna wysychała kolejna się pojawiala. Panikowalam na potęgę. Byłam też przeziębiena- na szczęście bez gorączki. A z chlopakami wszystko ok[emoji2]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Cześć. Ja notorycznie w obu ciążach miałam opryszczkę, jedna wysychała kolejna się pojawiala. Panikowalam na potęgę. Byłam też przeziębiena- na szczęście bez gorączki. A z chlopakami wszystko ok[emoji2]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Mamuniol ja mam infekcje intymna, mialas tez ?

Mamakulko viola napisala 7i pol tygodnia nie cm :)

reklama
Viola super! Aczkolwiek nie stresuj tak tutaj nas wiecej :D
Aga wiem, ze bardzo pragniesz ciąży, ale obiecaj, ze jeżeli wyciągu tygodnia nie pojawi sie okres to pójdziesz do lekarza. Dla swojego bezpieczeństwa i zdrowia :)
Aczkolwiek cuda sie tutaj zdarzają :) życzę Tobie takiego cudu z całego serca :-*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry