reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja wolę wysoko mieć bo mi się roluje :D a uciska pewnie uciska bo Ci się podnosi macica . Mnie uciska przepony i czasem mam problem z oddychaniem.

No pewnie jakby się tak jak mówi starała kupę czasu to inaczej by pochodziła ale jak to początek to nie ma co się spinac od razu :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
\
Kuleczko ale te ucisk mam od początku ciąży. Nie mogłam stanika nosić, bo było mi nie dobrze, brakowało powietrza, no masakra. Teraz też mi się tak zdarzy. A jak mi się zrolują leginsy i uciskają na dół brzucha to wtedy mały bardziej się rusza, lepiej to czuć.

reklama
Dzień dobry wszystkim mam naile kamila 27 lat planuje 2 dzieciatko :). Wlasnie zaczelam cykl po 60 dniowym . Niestety u mnie pcos. Bez szansy na owulacje samoictna ten cykl z clo dupkiem i mam nadzieje ze jeszcze dorzuci cos na pekanie pecherzykow. To tak kilka slow o mnie .

Mozna sie dolaczyc do starajacych ? :):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam ciążowe tylko po prostu wolę niżej jak są. Ogólnie mam w ciąży taki problem, bo odczuwam wrażenie że wszystko uciska mi na żołądek nawet stanik. Te leginsy ciążowe również jak są wysoko.

Madzia to nie ściskaj :) A jak z przytulaskami masz nadal ochotę ?

Paraplu możesz próbować. Ja z doświadczenia wiem,że jak starasz się 2 lata to płeć nie ma znaczenia, ba nawet na to nie patrzysz czy seks w owulkę czy przed.

Kasiu doskonale zdaje sobie sprawe z tego, ze po pewnym czasie to juz obojetne jaka plec, byle by bylo :)
Wg mnie nie powinno sie porownywac kogos kto lata walczy o dziecko a kogos kto wlasnie zaczal. To dwie bardzo rozne sytuacje.
Siedzie tutaj juz jakis czas i znam historie i walke wielu dziewczyn. I na ich miejscu tez bym miala gdzies plec. Ja na razie jestem na samiutkim poczatku staran i mam male marzenie o dizewczynce i jesli moge temu marzeniu troszke pomoc aby sie spelnilo to czemu tego nie robic :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka moze jestem drażliwa masz racje...
Ale wkurza mnie jak ktos na siłę próbuje mnie do czegoś przekonać.
A już na pewno nigdy nie zrozumiem wybierania sobie płci....
Kurde ja jak starałam sie o pierwsze dziecko nawet mi przez myśl nie przeszło czy chce chłopca czy dziewczynkę...
Zrozumieją mnie pewnie osoby które długo starały się o dziecko.
Paraplu pewnie by mnie zrozumiała gdyby jej starania przekraczały 1.5 roku czego Ci oczywiście nie życze.

A jestem wybuchowa jeśli chodzi o ludzką głupotę, zarozumiałość, pychę czy brak pokory do życia....
Być może po prostu się nie nadaje na forum bo pisze to co myśle i czuje. Nie kreuje się na kogoś kim nie jestem.

No to witam serdecznie :) kiedy termin @? Teraz u nas będzie trochę testowania wiec możesz wpasujesz w klimat i razem z naszymi kochanym babeczkami wkleić test dwie kreski :) o pierwszą ciążę długo się staralas?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry