reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka - to ze traktuje dziecko jako największą wartość i nie rozumiem wybierania sobie płci do moja wartość. Po prostu dla mnie dziecko to życie które jest nam przekazywane. I nie ważne czy to chłopiec czy dziewczynka.
Widzę że zawsze będę tylko oceniana ze względu na Age i ta kłótnie...
Jeszcze raz napisze... nie tylko ja miałam na ten temat coś do powiedzenia.
Nie pluje jadem, nie robie nikomu specjalnie przykrości.

A co to za akcja z ta klutnia jak moge zapytac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z aga ??

Madziu , tu nie ma nic do rozumienia , po prostu każdy robi to co chce. Jeśli dziewczyna ma ochotę planować to niech to robi i juz ! :)

Nikt tu nikogo nie ocenia. Dużo dziewczyn mówiło Adze co myśli i nie przeczę, mnie ona tez zirytowala ale nie widzialam potrzeby żeby ją gnebic.

Podejdź do forum na luzie. Ostatnio.mowilas żebym podeszła na luzie do tego typa co mi powiedział , że jestem narkomanka i sekciara skoro nie jestem wierząca i nie popieram ustawy antyaborcyjnej i tak zrobiłam. Nie ma co się denerwować.

Poza tym nikt nie mówił , że Paraplu nie traktuje dziecka jako największą wartość. Ona po prostu planuje też płeć i nie widzę w tym nic złego tak naprawdę z tego względu ze skoro ma jezcze czas i to dopiero początek starań to niech właśnie na luzie do tego podchodzi i nie spina dupska żeby tylko trafić :) wrzucamy na luz dziewczyny i juz. Łapka na zgodę buzi buzi i koniec :***

Mała Mi może cukinię faszerowane Cię jaraja? Powiedz jakie warzywa lubisz :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja nie mówię że Paraplu nie traktuje dziecka jako największą wartość... ja cały czas mowie tylko o sobie.
Agi wcale nie gnebilam... napisalam tylko ze to strasznie nieodpowiedzialne co robi.
Powiedziałam tyle samo co inne dziewczyny, może troszeczkę ostrzej... ale daleko było do gnebienia.
Bez sensu juz się tłumaczyć...
Nikomu krzywdy nie zrobiłam jakkolwiek by to wyglądało.

Ale ja nie mówię że Paraplu nie traktuje dziecka jako największą wartość... ja cały czas mowie tylko o sobie.
Agi wcale nie gnebilam... napisalam tylko ze to strasznie nieodpowiedzialne co robi.
Powiedziałam tyle samo co inne dziewczyny, może troszeczkę ostrzej... ale daleko było do gnebienia.
Bez sensu juz się tłumaczyć...

Kazdy ma prawo do wlasnego zdania ;)

A co to za akcja z ta klutnia jak moge zapytac?

Z aga ??

Ehh poszło o to ze Paraplu chce sobie zaplanować dziewczynkę a ja natomiast nie wierze w planowanie płci i nie rozumiem jej wybierania. Dla mnie życie to życie.
I o ile Paraplu moze się wypowiadać i miec swoje zdanie, mi już nie wolno bo przeze mnie sa gownoburze na wątku i nieprzyjemna atmosfera.

Ehh poszło o to ze Paraplu chce sobie zaplanować dziewczynkę a ja natomiast nie wierze w planowanie płci i nie rozumiem jej wybierania. Dla mnie życie to życie.
I o ile Paraplu moze się wypowiadać i miec swoje zdanie, mi już nie wolno bo przeze mnie sa gownoburze na wątku i nieprzyjemna atmosfera.

Ten temat widzialam a z aga ??

Madziu bo Ty często neguje innych. Nie tylko na tym wątku. A co do tego czy to planowanie się sprawdza. Sprawdziłam i faktycznie w domniemana owulacje było działanie i jest chłopiec w brzuszku :)

Nie no jeśli chodzi o Agę, to każda kilkanaście razy jej pisała żeby poszła do lekarza.
Nie lubię osób, które ciągle piszą o sobie a nie interesują sie co u nas.
Ona pisała "ja", "u mnie", "bo mi" ....

reklama
KasiaMarysia no to fakt. Ale mam nadzieje , że w końcu poszła dziewczyna do lekarza.

Ja się napilam mleka i przeszła ta kulka ale tylko trochę. Chyba to faktycznie nerwica bo objawy na to wskazują.

Kasia a przy okazji Ty też tak się wypowiadasz o brzuszkowym lokatorze jako chłopcu :)
Ja też tak miałam i się tłumaczyłam, że mówię on bo dzieciak :D ale koniec końców podświadomość hehe

Do góry