reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jejku weźcie o jedzeniu nie piszcie [emoji14] ja juz mam bigos w lodówce i kapustę z grzybami i makowiec... i śledzie. To mojego Ś mama przyniosła żeby juz były.. . Uszka i pierogi z kapustą i grzybami Ale tez też ruskie mam w zamrażalniku [emoji14] w tym roku robiła nam Pani na zamowienie. Ja muszę zrobić sałatki chyba dwie zrobię i krokiety z serem i pieczarkami i barszczyk :) teściowa jeszcze rybę po grecku zrobi a ja usmaze chyba jakiegoś dorsza bo karpia nie lubię :)

Ej zrobiłam sobie dopinke do kurtki żeby mi mały nie marznal w chuscie [emoji14] pocielam starą kurtkę :D

To ty już świętuj i wyciągaj żarełko :)

Moja mam dziś u mnie była przed chwilą, jemiołę mi przyniosła i poszła szykować. I jeszcze daleko z przygotowaniami nie wiem jak ona to ogarnie. My mamy zupełnie inne charaktery. Ja to lubię raz dwa zrobić i zazwyczaj kilka rzeczy na raz robię żeby czasu nie tracić, a ona jak robi jedno to nie drugie. Zawsze jej ciasta i sałatki robiłam a ona tylko makowiec sobie piekła taki zawijany. Piecze za to mega mięsa, pasztety- pycha... hm ciekawe czy w tym roku też mi będzie smakować. A moja babcia robi sałatkę jarzynową taką tradycyjną w ilości jak dla wojska, potem każdy dostaje miskę na drogę:) Jak parę lat temu wylądowała w szpitalu przed świętami i musiałam to wszystko kroić bo ugotowała i nie zdążyła to myślałam że mnie trafi.

reklama
1482401943-1d1mld.jpeg

1482401951-1d1mld.jpeg

1482401958-1d1mld.jpeg

Chyba za duża wyszła . .. próby na lalce hehe

Ty to masz pomysły :)

Super jest ten pomysł bo faktycznie nie wiadomo co robić z tym ubieraniem do chusty. W kombiezonie za gorąco ale taki dresowy plus to bombowiec!

atdctrd8ammce1aq.png

Bo jednak się grzeje dzieciak od nas jak jest zamotany... a tak w przedszkolu się rozepne i będzie ok na tą chwilę żeby mary się ogarnęła

A u nas problem.... Bo Tosia nie chce Olka tylko Bartka! I powiedziała że albo Bartek albo w ogole hahaha

Ja nadal jestem w czarnej d.... Wypilam kawę i czekam na efekty

Teściowa zapowiedziała się po świętach i zapytała....(tu tekst roku) kiedy masz usg bo bym poszła z tobą! Ręce mi opadły

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa - super pomysł !
Ania- to super masz teściową to miłe takie nowoczesne , moja tez by szła ze mną tylko albo moj był albo jak byłam sama to ona była w robocie akurat :-)
Co do imienia to ja wole Olek , i to nie dlatego ze imiennik moj lol [emoji12] ale temu ze teraz doradzają mi tez tak doradzili zeby dawac imiona miedzynarodzowe czyli takie które można użyć w kazdym kraju przynajmniej europejskim , nie wiesz co kiedyś bedzie lub czy jako dorosły nie wyjedzie za granice i jak masz tłumaczone imię na inny język to tak jakos lepiej , jak tak mam z wszystkimi trzema dziećmi i moje tez i meza , a imiona typowo polskie np Przemek , Mirek to np we Francji mam znajomego Przemek to Francuzi łamią języki takie to śmieszne jak wymawiają [emoji38][emoji38]
Taka ciekawostka :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Zyciowa, super wyszlo :-) fajny pomysl.

Anka, u nas bylo to samo i ja sie poddalam.i zgodzilam na imie Radka, ale to bylo.dla.chlopca, a jest dziewczynka,.wiec stanelo na typie meza. Ja w tej.ciazy nie mialam nic do gadania :-]

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry