Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamuska, ja wiem ze nie masz ani czasu ani ochoty na swietowanie, ale jako ze to jest drewniana rocznica czyli baaardzo wazna to ja chce Tobie zlozyc zyczenia wszystkiego naj naj naj i takie oto kwiatuszki dolaczyc
A tak przy okazji to zauwazylam ze coraz wiecej mamusiek drewnianych jest, bo ja tez ale dopiero za miesiac z kawalkiem. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!
Ciesze sie ze Ty sie cieszysz Mamuska.
To jak juz tu jestem to zloze jeszcze zyczenia naszej najstarszej wsrod pazdziernikowek dziewczynce, ktora to juz dzis obchodzi 2 urodzinki.
Kochana Mariczko zyczymy Ci duuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka i szczescia i radosci i samych usmiechow:-):-):-):-):-)
No to i ja cos napisze
Mamuska,Mariczka...........wszelkiej pomyslnosci WAM zycze
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mariczko Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!