reklama
Paskudna jest ta nazwa "odchody połogowe", ale co zrobić ;-) Ja będąc w szpitalu 5 dni zużyłam 4 paczki podkładów, ale wychodząc miałam już normalne podpaski (tylko takie w rozmiarze maxi). W sumie 5 tygodni to wszystko u mnie trwało.
po cesarce trochę krócej trwa krwawienie i jest mniej obfite - ja po wyjściu ze szpitala w 4 dobie już nie potrzebowałam podkładów, wystarczyły podpaski (takie jakich zwykle uzywałam) A potem, po 2 tygodniach to krwawiłam już tylko w trakcie karmienia piersią

Aurelko byłam prywatnie u niej, teraz mam iść do niej do przychodni na to wysiłkowe to może mi tam da, sama nie wiem, ponoć to groźne nie jest i dlatego tak się wstrzymują z tym zaświadczeniem dla mnie na CC:-(. Zobaczymy dobrze że jeszcze troszkę czasu;-). Buźka:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tak Minka o tych mowimy 
Ja tez 5 tygodni mialam w sumie krwawienie
a najlepsze a raczej najgorsze bylo to ze w 7 tyg po porodzie doatalam juz normalnie okres ktory byl juz co miesiac

a sie nastawilam ze karmiac piersia bede miala jeszcze kilka miesiecy spokoju jak ma duzo mam,no ale ja niestety trafilam gorzej

Ja tez 5 tygodni mialam w sumie krwawienie

jo-anna-on
Pindory i godody
Iwonka to strasznie szybko z tym okresem. Ja po porodzie krwawiłam ze 4 tygodnie, potem takie plamienia na wkładkę a okres dostałam (w sierpniu rodziłam) w lipcu następnego roku :-):-):-).
Podkładów używałam kilka dni, potem przeszłam na wygodniejsze podpaski.
Podkładów używałam kilka dni, potem przeszłam na wygodniejsze podpaski.
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
uuu to fajnie mialas :-)
ja tak sobe mysle co mi bedzie potrzebne do szpitala bo szczeze to skupilam uwage na Alanie ale czas pomyslec o torbie dla siebie
ja tak sobe mysle co mi bedzie potrzebne do szpitala bo szczeze to skupilam uwage na Alanie ale czas pomyslec o torbie dla siebie

pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
uuu to fajnie mialas :-)
ja tak sobe mysle co mi bedzie potrzebne do szpitala bo szczeze to skupilam uwage na Alanie ale czas pomyslec o torbie dla siebie![]()
Wiktoria ja podobnie skupiłam się na zakupkach dla malucha :-), ale mam już listę potrzebnych rzeczy dla mnie... przynajmniej tak mi się wydaje

Niestety jak na razie mam tylko jedną koszulkę rozpinaną do karmienia i majtki poporodowe (takie z siateczki). Za reszte zakupów zabieram się zaraz po Świętach.
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
hehe ja tez mam tylko majtusie zakupione wczoraj i koszule na guziki 

moze jutro kpie kapcie niecch sobie leza a musze sie za szlafrokiem rozejrzec ja mam taki cieply okropnie wole taki sredniej dlugosc i nie taki gruby

moze jutro kpie kapcie niecch sobie leza a musze sie za szlafrokiem rozejrzec ja mam taki cieply okropnie wole taki sredniej dlugosc i nie taki gruby