reklama

Wszystko dla maleństwa

Nie zdziwię się jak za kilka dni pojawią się te ciuszki na allegro:dry::dry:!!! Kobietka przede mną w kolejce wzięła trzy reklamówy tych disney'owskich ciuszków:szok:!!!!

Oczywiście dla chłopców ostatnie trzy sztuki były:-(! Dla dziewczynek jeszcze 5 pełnych wieszaków!!!:tak:
Prześliczne! Z kubusiem, z myszką Mini, a najpiękniejsze widziałam różowiutkie śpioszki ze ślicznym króliczkiem Tuptusiem!:sorry2:(To ten z bajki Bambi jak ktoś nie wie;-):-p) No jakbym spodziewała się dziewusi to bym pewnie wyszła z pełnym workiem!:-D:-D:-D

reklama
Tak w ogóle to pojeździłam dzisiaj po hurtowniach dziecięcych i kupiłam niezbędne duperelki i kosmetyki dla malucha:-). Cieszę się, bo lista jest już naprawdę krótka!:tak::-D
-wanienka
-fotelik
-pieluszki i chusteczki
-jakaś śliczniutka pozytywka do wózeczka.

W październiku mam urodzinki:-p, podsunę listę, jak się ktoś będzie pytał co chcę.:laugh2:

Ewa - dziwne, że wózek all inclusive a torby nie dali. Będziesz sobie musiała jakąś skombinowac - bo ona jest dośc przydatna na pieluchy, ciuszki na zmianę, kosmetyki czy mleczko/herbatkę.

W zestawie jest tylko taka torebka do paska przypinana ;) Torba oryginalna kosztuje prawie stówę, więc nie wiem, czy którejś z moich dużych toreb po prostu nie poświęcę... Byle się jakoś trzymały.

Gdyby któraś lubelanka się do carrefoura wybierała to od razu mówię, że byłam niedawno i niestety niemowlęce rzeczy nie wylądowały w koszu na wagę. Niektóre są nieco poprzeceniane, ale bez rewelacji - poza tym większość ubranek w regularnych cenach, niestety. Na wagę można kupić ubrania dla dorosłych, ale już są strasznie poprzebierane i raczej nie da się nic ciekawego znaleźć.
Zazdroszczę ubranek za grosze. ;-)

ja na razie zamiast o wyprawce, to mysle jak mam mieszkanie przemeblowac ... caly czas mi sie koncepcje zmieniaja i nawet nie wiem jakie meble kupic ...

Gdyby któraś lubelanka się do carrefoura wybierała to od razu mówię, że byłam niedawno i niestety niemowlęce rzeczy nie wylądowały w koszu na wagę. Niektóre są nieco poprzeceniane, ale bez rewelacji - poza tym większość ubranek w regularnych cenach, niestety. Na wagę można kupić ubrania dla dorosłych, ale już są strasznie poprzebierane i raczej nie da się nic ciekawego znaleźć.
Zazdroszczę ubranek za grosze. ;-)

little pony dzięki za info, bo miałam się tam wybrać :), a tak to nie pojadę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry