reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla maleństwa

W czwartek zamówiłam nosidelko i czekam na przesyłkę. Zalezy mi na nim bo nie zawsze chce mi sie wyciągać wózek z gondolą:/ A w chuście za dużo wiązania więc zdecydowałam sie na nosidełko zwłaszcza, że zacznę leśno-górskie spacery z Krzysiem:-)

reklama
Wiola pokaz :-) Tez by mi sie przydalo bo czasami musze wyskoczyc do sklepu a z wozkiem z 3 pietra na nogach to masakra...

Ja kupiłam takie:
n_tan12.jpg
Z niższej półki cenowej ale znajoma polecała więc zobaczymy... jak przyjdzie przesyłka to znam relację :) Zastanawiałam się nad nosidełkiem X-Landera ale w końcu wybrałam to.

Z nosidełka jestem SUPER zadowolona. W taką pogodę jak dziś wsiadam w busa i z Krzysiem na wycieczkę poza tym spacery leśno-górskie :-)

Bodzinka ja dla odmiany jestem przeciwniczką chust - nie jedno dziecko się w niej udusiło przez złe trzymanie. Ale jak widać każda z nas ma inne opinie. To że jestem przeciwniczką chust nie oznacza że kiedykolwiek bym je odradzała - to TYLKO i wyłącznie moja opinia ;-)

Załączniki

• w nosidełku.jpg
    w nosidełku.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
Wiolcia laska z Ciebie. No i ja też uwazam, że kazda robi co uwaza za najlepsze a najwazniejsza jest tolerancja. Świetnie wygladacie z Krisem i to Wam ma być najwygodniej. Mówie, ze to takie moje prywatne zboczenie hi hi hi..

Wiola, bez urazy, ale jak patrzę jak Krzyś wisi i to na dodatek plecami do Ciebie to aż mnie bolą jajka, których nie mam ;/

reklama
Do góry