Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie polecę bo nie uzywam. Miałam samochodpwy Munchkina ale podarowałam kuzynom. Ja bazuje na termosie z gorącą wodą która wszystko do picia ocieplam
ja mam zwykły taki PODGRZEWACZ STERYLIZATOR TEDDY DOM/AUTO bez wody (1495927772) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona, mi się przydaje, jak np zrobie mleczko a pannie sie chwilowo odwidzi jeść a wiem że to jej pora więc chwilowo wrzucam do podgrzewacza buteleczkę i za jakieś 15 min. wyciagam i ponownie daję (już zazwyczaj zjada ze smakiem) albo jak herbatkę zrobie i nie dopije to potem podgrzewam, ale Tobie teraz po co? jak ty cycowaJa kupiłam termos ze styropianem, ale w sumie to nie wiem po co...
Wiele mam takich "nie wiem po co" w domu
PS. Polećcie jakiś podgrzewacz dobry.
ja mam taki, jak ten pierwszy, który jest w Twoim poście. Jest ok, ale fakt, że już rzadko go używam. Aha, i raczej nie będę go używać do podgrzania zupek czy dań, bo przy córci też tego nie używałam (a podgrzewacz właśnie dla niej dostaliśmy)Ja używałam tego 9_271 PODGRZEWACZ UNIWERSALNY DO BUTELEK CANPOL (1498162344) - Aukcje internetowe Allegro fajny, szybko podgrzewa. Obecnie, odkąd Cypriano je co 3-4 h i przesypia noc jest już zbędny (szkoda prądu), wodę podgrzewam w mikrofali, zupki też zamierzam ;-) A do samochodu mam taki Podgrzewacz samochodowy Canpol 2/274 (1515301965) - Aukcje internetowe Allegro 300ml zimnej wody podgrzewa w 20 min do ok. 40 st.
kasia- no tego nie zagotujesz do 100 stopni i w termos nie wsadzisz więc albo musisz znależć gdzies miejsce do podgrzania (w trasie to jakakolwiek restauracja, zajazd ma mikrofalówkę) albo np latem mozna podać zimne, np. na plaży![]()
kasiarem, to jest takie ze srebrną folią w środku? Kupiłam podobne lovi za całe 30 zł, więc myślałam, że będzie coś warte, ale też jestem rozczarowana... Na lato będzie ok, a póki co używam zwykłego termosu![]()