Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewa ja nie zamierzampo co utudniac sobie zycie;pp
co do sleep&play to mi pasuja i slicznie pachna
a krzesełko mam plastikowe po Wikim, jes ok![]()

Testujemy dzisiaj Huggiesy Economy - dostaliśmy w prezencie. Nie są złe, chociaż mam wrażenie, że strasznie twardnieją po zasikaniu - więcej niż Pampersy. I w ogóle przód dość sztywny mają. Słaby jest też brak gumki w pasie - chociaż paski do zapinania są dość długie i lepiej to działa niż w Pampersach Sleep & Play, gdzie też nie ma gumki.
To tyle z moich spostrzeżeń
Pytanie: zastanawiacie się nad przejściem na pieluchy wielorazowe? A jeśli tak, to kiedy?

Ewa ja się zastanawiam nad przejściem na wielorazówki, z tym że na początku trzeba trochę kasy wyłożyć, bo po Ani to mam "tylko" 2 pieluszki, mogłabym w sumie przejść na samą tetrę a nie dokupywać wkładek, tylko mi takie z mikrofibry najbardziej się podobają bo są chłonne, a co do czasu od kiedy można na nie przejść to chyba od samego początku, ja zakładałam że poczekam aż będę mogła "prognozować" czas kupki, w sumie mogłabym już od teraz, tylko zrobił się problem z kasą, wiem że po 2 miesiącach wielorazówki mi by się okupiły, ale jednak wydać na raz tyle kasy teraz jest za ciężko...
Może jest na to za mały, bo ledwie ją upchnęłam, Cypriano się nie mógł ruszyć, a siku często wyleciało bokiem
Chłonność średnia, myślę, że mikrofibra lepsza i nawet sobie upatrzyłam na all takie składane na 3 - szybciej schną:-)