Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asjaa 1000j plus ok 300-400j w mm to dużo (Bo Maciuś jest na mm, prawda?). Ponadto coraz więcej słonka, więc sumaryczna dawka dzienna wychodzi naprawdę spora, a dla maleńkich nereczek codziennie taka końska dawka to, wierz mi, nic dobregoja na początku miałam kapsułki, a jak się skończyły, to kupiłam devikap. Na początku podawałam na łyżeczce, wlewałam troszkę na nią mleka i do tego 1 kropla D3. A pielęgniarka powiedziała mi, żeby bezpośrednio do buzi wkraplać, bo jest to tak mała dawka, że na smoczku czy na łyżeczce zostaje i za mało dla dziecka trafia)
ja na to, że trudno tak do buzi wkroplić, bo ciężko tak zrobić, żeby 1 kropelka wpadła, zawsze 2 wpadną- ona na to, że to nic!!
więc ja bezpośrednio do buźki wkraplam.
Na Twoim miejscu wróciłabym do systemu pierwotnego. Ja podaję tak jak Ty: kropelka devikap na malutką łyżeczkę plastikową, trochę mleczka i wszystko pięknie wypija, nic się nie ulewa bokiem, nic nie zostaje. A z tej buteleczki rzadko wypływa pojedyncza kropla - ja już sporo zmarnowałam przez to, ale nigdy nie podałam mu więcej. W końcu to tylko 5 zł, a i tak starczy na kilka mies. Zresztą matka wie lepiej
Asjaa 1000j plus ok 300-400j w mm to dużo (Bo Maciuś jest na mm, prawda?). Ponadto coraz więcej słonka, więc sumaryczna dawka dzienna wychodzi naprawdę spora, a dla maleńkich nereczek codziennie taka końska dawka to, wierz mi, nic dobregoNa Twoim miejscu wróciłabym do systemu pierwotnego. Ja podaję tak jak Ty: kropelka devikap na malutką łyżeczkę plastikową, trochę mleczka i wszystko pięknie wypija, nic się nie ulewa bokiem, nic nie zostaje. A z tej buteleczki rzadko wypływa pojedyncza kropla - ja już sporo zmarnowałam przez to, ale nigdy nie podałam mu więcej. W końcu to tylko 5 zł, a i tak starczy na kilka mies. Zresztą matka wie lepiej
![]()