Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam szelki i mam mozliwośc przypiecia ich na dnie gondolki. Niestety nie podnosi sie do siedzenia ale tfu tfu tfu dajemy rade.I mam z 10 cm na dlugosc jeszcze spokojnie i mega miejsca na szerkośc. I jestem zachwycona, ze sie zdecydowałam na ten wozek choc to sama gondolka. No i lekki jest choc czuje, ze coraz cięższy jak Bobas w srodku ;-)Lekko sie go prowadzi nawet jedną ręką. Uwielbiam go :-)ja planowalam pochodzic w gondoli do konca maja ale juz w weekend majowy nie dalo rady po pierwsze malo miejsca a po drugie maly lapał kocyk i sie podnosil wiec zaczelam sie bac o jego bezpieczenstwo
Kasa pochrzcinowa czeka, więc i ja czekam aż mój kolor będzie dostępny... Trudno mi powiedzieć kiedy to się stanie, ale jak tylko będę miała to zdam relację. Chyba, że Ty kupisz pierwsza to też chętnie zasięgnę opiniiA kiedy zamierzasz kupic? Bo mnie się też on strasznie podoba, kolor grey zwłaszcza i chciałabym poznac opinię przed zakupem:-)
Moja teutonia też mi już ciąży, zwłaszcza wnoszenie na 3 piętro. Z gondolką było lepiej, bo dawałam radę na raz, a teraz osobno spacerówka, osobno dziecko (coraz cięższe dziecko!).