reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

U nas też ten podział funkcjonuje.:tak:
A mamy w planach chrzcić w marcu.

Mama chrzestna już jest. Mamy problem natomiast z chrzestnym:baffled:, Większość chłopów w rodzinie i znajomych to osoby bez bierzmowania...:dry:

reklama
Mama chrzestna już jest. Mamy problem natomiast z chrzestnym:baffled:, Większość chłopów w rodzinie i znajomych to osoby bez bierzmowania...:dry:

ten bol tez znam i pomimo ze moj ma 4 braci to zaden nie ma bierzmowania a z dalsza rodzina nie utrzymuje kontaktu a ja jedynaczka a i tak czy do slubu czy teraz do chrzcin zawsze 2 osoby z mojej strony

Tkońcem stycznia albo w lutym może z raz spróbujemy, żeby zobaczyć, jak się zachowa - czy go np. organista nie przestraszy, bo lubi huknąć ;)

Ewa przecież Franek już słyszał te organy. Jak był jeszcze pod serduszkiem. Krzyś przed mszą trochę marudził, ale jak tylko organy zagrały od razu się uspokoił. A Twój był muzykant od początku, sama pisałaś, że nawet do odkurzacza tańczył, więc nie martwiłabym się o organy podczas mszy.

Ewa przecież Franek już słyszał te organy. Jak był jeszcze pod serduszkiem. Krzyś przed mszą trochę marudził, ale jak tylko organy zagrały od razu się uspokoił. A Twój był muzykant od początku, sama pisałaś, że nawet do odkurzacza tańczył, więc nie martwiłabym się o organy podczas mszy.

W sumie racja :) Tańczyć do tej pory lubi ;)

Mój synek własnie podczas mszy nigdy nie spał, zawsze wiercił się na całego i ciągle powtarzałam, że będzie organistą;-) Za to na chrzcie organy go uspokoiły.

...a co ja mam powiedzieć... Oliwia nawet na spacerach jak staniemy na chwilę wydaje taki donośny protestujący krzyk..., w samochodzie też marudna...
w kościele może być masakra...oby nie:/

hej mamusie
mam do odsprzedania niemieckie krople na kolke sab simplex (mamom które walczą z tą dolegliwością maluszków nie musze ich reklamować)
krople oczywiscie sa nowe- nigdy nie otwierane data ważności 03/2013
zostało mi juz tylko jedne opakowanie
cena 30zl
jak cos to piszcie na priva :)

reklama
Do góry