reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Po zakupie maty okazało się, że mam dwójkę małych dzieci!:-D

Załączniki

• P3081246.jpg
    P3081246.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 60
Krolcia - za małą matę kupiłaś - dzidziuś się nie mieści:-D

Ja wczoraj zrobiłam przedłużacz do bodziaków, bo normalnie nie nadążam za tym moim brzdącem ;-) - 2 razy założy ubranko i już jest za małe. Albo te bodziaki takie niewymiarowe :dry: - rękawy jeszcze za długie, a dekolt do pasa:confused: A z przedłużaczem posłuży przynajmniej dopóki rękawki nie będą za krótkie;-)

Krolcia - za małą matę kupiłaś - dzidziuś się nie mieści:-D

Ja wczoraj zrobiłam przedłużacz do bodziaków, bo normalnie nie nadążam za tym moim brzdącem ;-) - 2 razy założy ubranko i już jest za małe. Albo te bodziaki takie niewymiarowe :dry: - rękawy jeszcze za długie, a dekolt do pasa:confused: A z przedłużaczem posłuży przynajmniej dopóki rękawki nie będą za krótkie;-)
A co to za cudo??? I sa niewymiarowe bodziaki to fakt. ;-);-)

reklama

Oj fakt, moja tez ma rękawy długie,a dekolt...brak slow. Tez dołączam do pytania co to za cudo ten przedłużacz.

Do góry