reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

A jaki to model ????

Mam dokladnie taka sama kolorystyke wozka tylko, ze inny tako warrior.
Zamowilam do niego pistacjowa parasolke oraz pistacjowy spiworek.

reklama
Ligotka dziekuje bardzo:) Owieczke kupiłam dzisiaj za 4 funty takze bardzo taniutko i nie moglam sie powstrzymac taka jest slodziutka ;)

wie
Wózeczek jest formy Treeco.
Wlasnie parasolki nie bylo w zestawie , ale póki co mysle ze nie jest mi potrzebna , w zestawie mam takie nakładki na nozki chyba to nie sa spiworki hmm...

Olcia - ja też bym taką owieczkę kupiła, jak bym tylko znalazła a jeszcze za taką cenę to już na pewno :)
a wózeczek w sumie podobny do tako :)

reklama
Ewuśka slicznie to wyglada. Mam takie samo łóżeczko tyle, że z żyrafką i złożone w kartonie bo sie mąż uparł, że rozłoży jak bede w szpitalu. Ale dobrze, że mogę nacieszyć oczy Twoim :))

Do góry