reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Ja też mam owieczkę,tylko trochę mniejszą. W wakacje kupiliśmy w Zakopanem taką maskotkę owieczkę, która może też być podusią:)

reklama
JA mam pelno misiow, jeden z czasow dziecinstwa, reszta od bylych chlopakow... sa slodkie szkoda mi je wyrzucic, a maz mi z ich powodu ciagle dogryza i mowi ze nie dopusci zeby jego dziecko bawilo sie misiami od moich bylych... jak by to mialo jakies znaczenie ;) mis to mis ;)

śliczne pokoiki, śliczne owieczki ;)

ja mojego kącika nie pokażę, bo niestety mój mąż nie kwapi się z dokończeniem drzwi do szafy i musiałabym wam cała zwartość pokazać :)))

tez zastanawiam się nad jakimis naklejakami na ścianę tylko z racji , że mamy córcie w naszej sypialni to zastanawiam się - czy wybrac takie typowe dziecięce kolorowe- myslałam np nad jakąś miarka wzrostu
MIERNIK MIARKA WZROSTU DLA DZIECI PUCHATEK METROWA (1406908704) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

albo
http://allegro.pl/miarka-wzrostu-syrenka-syrenki-i1431051666.html
albo
http://allegro.pl/naklejka-scienna-miarka-wzrostu-kwiat-nowosc-i1449509696.html
albo do kompletu z kocykiem
http://allegro.pl/sterntaler-miarka-wzrostu-hanno-sophie-benny-i1438774520.html

czy może coś w tym stylu
NAKLEJKI ŚCIENNE i SZABLONY MALARSKIE - dla dzieciaczków :: www.naklejkolandia.pl
jakos nie potrafie podjąć decyzji :((( może pomożecie?

Ostatnia edycja:
JA mam pelno misiow, jeden z czasow dziecinstwa, reszta od bylych chlopakow... sa slodkie szkoda mi je wyrzucic, a maz mi z ich powodu ciagle dogryza i mowi ze nie dopusci zeby jego dziecko bawilo sie misiami od moich bylych... jak by to mialo jakies znaczenie ;) mis to mis ;)

hehehe,tylko się cieszyć,że taki zazdrosny:)

Ligotka, to ile masz tych misiów ;-)
śliczne pokoiki, śliczne owieczki ;)

ja mojego kącika nie pokażę, bo niestety mój mąż nie kwapi się z dokończeniem drzwi do szafy i musiałabym wam cała zwartość pokazać :)))

tez zastanawiam się nad jakimis naklejakami na ścianę tylko z racji , że mamy córcie w naszej sypialni to zastanawiam się - czy wybrac takie typowe dziecięce kolorowe- myslałam np nad jakąś miarka wzrostu
MIERNIK MIARKA WZROSTU DLA DZIECI PUCHATEK METROWA (1406908704) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

albo
Miarka wzrostu SYRENKA SYRENKI (1431051666) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
albo
NAKLEJKA ŚCIENNA MIARKA wzrostu Kwiat NOWOŚĆ (1449509696) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
albo do kompletu z kocykiem
STERNTALER miarka wzrostu HANNO sophie BENNY (1438774520) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

czy może coś w tym stylu
NAKLEJKI ŚCIENNE i SZABLONY MALARSKIE - dla dzieciaczków :: www.naklejkolandia.pl
jakos nie potrafie podjąć decyzji :((( może pomożecie?
Z tych co pokazałaś wybierałabym między
NAKLEJKA ŚCIENNA MIARKA wzrostu Kwiat NOWOŚĆ (1449509696) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a
STERNTALER miarka wzrostu HANNO sophie BENNY (1438774520) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

hehe az taki wiele ich nie mam ;) ponizej zdjatko, a obok spiworek ktory dzis kupilam w lumpku za 12zl! Wczoraj go widzialam ale maz stwierdzil ze juz jeden mam to po co drugi (ten co mam jest sztruksowy troche wiekszy...) wiec uznalam ze to nie majatek a mala bede mogla w nim szybciej klasc ;)

Załączniki

• P1010309.jpg
    P1010309.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 57
  • 2011-02-09 13.42.22.jpg
    2011-02-09 13.42.22.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 59
Hehe to akurat prezent slubny (chcielismy misie zamiast kwiatkow - wszystkie poszly do centrum zdrowia dziecka) ten jeden zostal bo my mamy na nazwisko jak jak zabka tylko to mniej ladne okreslenie i przez A - smieje sie ze zmienilam nazwisko na meza z milosci dla niego bo to niezle poswiecenei :p:p:p no i zabka u nas ma duze znaczenie jak widac - babcia czyli moja mama kupila Paulince jej pierwsza maskotke, wlasnie zabke ;)

reklama
Do góry