reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Od wtorku 24.05 w E.Leclerc będą chusteczki Pampers w promocji - dziewięciopak za 38,29zł (wychodzi 4,25 za paczkę).

kupilismy kojec graco - dzis przyszedł - jestem mega zadowolona - oczywiscie nie obyło sie bez nerwów- bo instrukcja była dołsownie chińska czyli pisana od tyłu - synuś np złożył pół przeijaka jak okazalo sie ze trzeba bylo cos tam przed tem zrobić - oczywiscie bylo to pokazane prawie na otatnim rys:-) - ja miałam ubaw- on nerwy:tak: - a mała teraz mega zadowolona i ma duuuzo miejsca na ćwiczenia:-)

o tak:
DSC03225.jpgDSC03236.jpgDSC03230.jpgDSC03229.jpgDSC03234.jpgDSC03228.jpg

Ostatnia edycja:
kupiłam na allegro takie cudo - tu link do nowego

KEYBOARD PIANINKO ORGANKI SIMBA (1659070264) - Aukcje internetowe Allegro

i w dodatku okazało się ,że to od znajomej z pracy - wlasnie mi dostarczyła - w dodatku zażyczyła sobie tylko 30zł- mimo,ze licytacja skończyła się na 40 - rewelacja - organki sa płaskie, lekkie , mają mnóstwo funkcji- a co najważniejsze nie trzeba siły, by uruchamiać klawisze - włączaja się w zasadzie na dotyk, co cie bardzo podoba mojemu dziecku :tak:

POLECAM !!!

Viki po rozpracowaniu teraz sobie smacznie śpi - a jak wyglada mój mały DJ przy swojej nowej konsoli wrzucę na focie :-)

Vikiigus, właśnie szukam czegoś takiego. Mała uwielbia muzyczny ogródek 5w1. Jest to chyba jedyna zabawka, która interesuje ją dłużej niż 5 minut i przy której może zostać sama. Inne zabawy i zabawki potrzebują mojej asysty lub chociażby tylko obecności. Ma ogromną frajdę jak włączy sobie melodyjki, więc takie coś też się pewnie jej spodoba.

Isław ostatnio walczy ze szczeniaczkiem-uczniaczkiem, non stop tylko słyszę "głowa, ramiona, palce nóg" itd. (nawet ostatnio słyszałam jak mąż śpiewał to pod prysznicem he he). Tylko czasem się Iś na szczeniaczka wkurza, bo jest za duży, żeby go do buzi włożyć.

[edit]
A tak z innej beczki - możecie polecić jakieś płyty z piosenkami dla dzieci?

Ostatnia edycja:
Isław ostatnio walczy ze szczeniaczkiem-uczniaczkiem, non stop tylko słyszę "głowa, ramiona, palce nóg" itd. (nawet ostatnio słyszałam jak mąż śpiewał to pod prysznicem he he). Tylko czasem się Iś na szczeniaczka wkurza, bo jest za duży, żeby go do buzi włożyć.

my mamy taki zestaw do stukania młoteczkiem - i w zalezności co wdusisz to różne rzeczy sie dzieją - i tam taka melodyjka jest co sie zaczyna "ciągnij,pchaj ...."- i u nas to ostatnio furore robi heheh:))) - tylko tak jak pisałam te wszystkie pierdołki trzeba konkretnie wdusić , a nie zawsze się to jeszcze Viki udaje i wtedy się wkurza ,ze przeciez uderza a tu nic sie nie dzieje :( -a w tej simbie udaje sie za kazdym razem- zwłaszcza niechcący heheh:)))

reklama
Do góry