reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

:tak::-)
Przed chwila przegladalam krzeselka na stronie mamas and papas i natknelam sie na cos takiego :-)

Baby Snug - Green - What's New - Mamas & Papas

chyba sie na to pokusze,mozna uzywac od ok 3 miesiecy
bardzo fajne ogladalam je na allegro,spodobaly mi sie bo jak dzidzia juz siedzi to mozna ja w wannie myc wlasnie w takim krzeselku,frajda musi byc fajna duzo wody zabwek i jeszcze w fajnej pozycji==)))

reklama
aj, ja tez muszę pomyśleć nad fotelikiem do karmienia, ale to wpierw na żywo w sklepie pooglądam a potem na allegro poszukam taniej. narazie 1wsze smaki poznajemy w wózku o dziwo jeszcze bez wpadek plamowych :)

Faktycznie fajne to siedzonko-uniwersalne

Ja do kapieli chce kupic cos w tym stylu Baby Bath Products > Aquababy Baby Bath Seat
ale to juz panna musi sama usiasc. Na razie mam problem bo wyrasta z wanienki a w wannie jej nie moge wymyc bo z powodu kregoslupa nie moge sie tak nisko schylic. To znaczy schylic sie moge-gorzej z wyprostowaniem po:-(

Polis, ja od jakiegos czasu wkladam wanienke do wanny, bo daniel strasznie fika i pelno wody jest na podlodze :( tez musze sie schylac a wanna jest dosyc gleboka. Dobrze , ze nie mam problemow z kregoslupem. Wydaje mi sie, ze po ciazy moja postawa ciagle nie jest poprawna, do tego dochodzi noszenie daniela, ktory z dnia na dzien robi sie ciezszy. Chyba musze sobie zafundowac kilka lekcji pilates

fajne rzeczy.. a ja sie muszę zadowolić moim własnym krzesełkiem z przed ok28 lat:-D. Właściwie to nie mam co narzekać bo tatuś je odnowił , pomalował, Chyba juz z 5 dzieci razem z moim bratem i Doriankiem sie na nim wychowało:-D
Co do butelek to Dorianek pil z LOVI i Milusia czasem wody pociągnie z takiej butli bo ma naprawdę bardzo fajny anatomiczny smoczuś ale nie wiem czy jest antykolkowa.

a ja z innej beczki...znacie te buteli może mOmma.pl
chce zmienic bo mama antykolkowe i przy okazji zakupu niekapka pomyślałam o butelkach... ale wole sie zorientowac w opiniach najpierw :)

to takie gadzeciarskie dizajnerskie butelki, do kupienia wlasciwie tylko w necie. jesli karmisz malego mm to najlepiej pozostac przy czyms latwo dostepnym jak avent czy tt (my uzywalismy aventu), w kazdej chwili bezproblemowo dokupisz smoczki czy nowe butelki nawet w markecie.
jesli chodzi o niekapki to polecam tt, jedyne z ktorych naprawde nie kapie, odradzam natomiast lovi i avent.

reklama
Do góry