reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Dziewczyny, używa któraś butelek tommee tippee? Jesteście zadowolone? Jakiego smoczka używacie do mleka z kleikiem?

my mamy caly zestaw razem z kubkiem niekapkiem.jestem zadowolona my kleiku nie dajemy do mleczka my na podwieczorek jemy kaszke hippa na dobranoc z bananem i sucharkami..zajada az pogania mnie bym szybciej lyzeczka machala))))))))))))

zapomnialam zapytac,,,,,,Igorek dostal 100 zl jaka fajna zabawke moge mu kupic.....nie mam pomyslu((

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, używa któraś butelek tommee tippee? Jesteście zadowolone? Jakiego smoczka używacie do mleka z kleikiem?

ja mam tt, bardzo jestem zadowolona, mimo ze mam ta z rurką i jest wiecej mycia i wycierania ale to niewazne :) Maja bardzo ładnie z niej pije, jedyny kształt smoczka który akceptuje.
Nie podaje kleika, ale do mleka uzywamy 2.

Kupiliśy w końcu krzesełko do karmienia, CHicco Polly ale używane na Allegro. Bardzo fajne, mała lubi w nim siedzieć (a właściwie leżeć bo rozkładamy ja najbardziej jak można), jedzenie też w nim jest bardziej poręczne.

reklama
Do góry